E2h

Hoe kan ik mint sap te drinken om de zuurgraad te genezen

De maag nature zuur

De maag nature zuur. Het produceert maagzuur wiens primaire rol is om voedsel te verteren. Echter, sommige mensen produceren te veel maagzuur. Deze voorwaarde leidt tot een onevenwicht in de zuurgraad van de maag en kan leiden tot verschillende ongemakken. Het is gemeld dat 1 op de 4 mensen maagzuur lijden. De meest voorkomende symptomen-echt ongemakkelijk met enen zijn brandend maagzuur en dyspepsie. Indien onbehandeld, onverminderd overproductie van maagzuur kan leiden tot meer dan alleen maar ongemak-het kan breken de bekleding en de wanden van de maag en de nabijgelegen zones en kan vormen zweren.

Er zijn veel remedies voor maagzuur. De eenvoudigste en meest voorkomende oplossing is om te kopen zuurgraad producten voor de behandeling, die meestal zijn beschikbaar over de toonbank in kruidenierswaren, maar ook in de apotheek. Echter, dergelijke producten worden vervelend, want ze komen in de vorm van viskeuze oplossingen, tabletten die vaak smaken als krijt, en op smaak gebracht zuigtabletten. Toch dergelijke producten doen het werk-en effectief ook. Sommige mensen zoeken meer natuurlijke remedies voor maagzuur, en er zijn veel van dergelijke middelen. Een aangename remedie is verse munt sap. In dit artikel leert u hoe u deze munt bladeren van louter garnituren tot ingrediënten voor een gezonde, verfrissende drank die je maagzuur kan verlichten.

Hoe kan ik mint sap te drinken om de zuurgraad te genezen. Gebruik alleen verse bladeren.
Hoe kan ik mint sap te drinken om de zuurgraad te genezen. Gebruik alleen verse bladeren.

  1. Kies uw munt. Mint is eigenlijk een algemene term die verwijst naar een botanische groep van kruiden die sterk geparfumeerd. Het geslacht Mentha heeft ongeveer 25 soorten met honderden rassen. De meest gebruikte soorten, vooral in de keuken, zoetwaren, en geneeskunde-zijn pepermunt (Mentha arvensis), groene munt (Mentha spicata) en appel (Mentha suaveolens). Deze drie zijn gemakkelijk acquirable. Een of een combinatie daarvan. Ze zijn allemaal even krachtig in het verlichten van maagzuur.
  2. Gebruik alleen verse bladeren. Als de groei van uw eigen munt planten, heb je geluk. Zo niet, dan moet u mogelijk verse muntblaadjes kopen. Bezoek een botanische tuin als het moet. Net vermijd het gebruik van gedroogde bladeren. Ze kan nog steeds werken, maar ze zijn niet zo krachtig als verse muntbladeren.
  3. Crush de bladeren. Place ongeveer zes even grote muntblaadjes in een vijzel. Giet ongeveer twee eetlepels water. Langzaam malen de bladeren tot pulp met behulp van uw stamper. Niet pond de bladeren. Net malen ze langzaam en stevig met de stamper. Zodra je klaar bent, heb je groene sap dat ruikt aangenaam. Dit is de basis mint sap die je kunt veranderen in een verscheidenheid aan drankjes.
  4. Drink het sap. U kunt drinken van de zuivere munt sap, of u kunt het combineren met andere ingrediënten om dranken te maken. Als het drinken van pure mint sap, kunt u genieten van het met een theelepel voor de maaltijd of u kunt het drinken in slokken uit een glas.

Munt is bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen

Munt is bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. De munt sap die u maakt op basis van het hierboven beschreven proces kan worden gedronken op vele verschillende manieren de mogelijkheden van mixen zijn eigenlijk onbeperkt. Sommige mensen mengen zuivere munt sap in hun thee, een variatie kan worden gemaakt door het mengen van citroensap en honing in de muntthee. Anderen gaan een extra mijl voor hun maagzuur: ze combineren mint sap met watermeloen, banaan, framboos, of bramensap (of een combinatie van deze zuurgraad-het verlichten van sappen).