E2h

Hoe kan ik marihuana verslaving te herkennen

Heeft u een vage vermoeden dat een vriend

Heeft u een vage vermoeden dat een vriend, een geliefde, of zelfs u, zou kunnen worden verslaafd aan marihuana? Wordt verslaafd aan deze stof kan ernstige gevolgen hebben voor het leven en de levens van de mensen over de persoon verslaafd aan. Het zorgt ervoor dat een persoon om enige interesse in andere activiteiten naast het krijgen van hoge verliezen. Erger nog, kan de misbruiker uiteindelijk leiden tot ernstige en onomkeerbare schade aan zijn lichaam. De beste manier om dergelijke fysieke, mentale en emotionele schade te voorkomen, is om in te grijpen zo vroeg mogelijk. Door het helpen van de persoon die je verdenken van misbruik van het geneesmiddel erkennen dat hij een probleem heeft, zult u in staat om te overtuigen, of kracht, die misbruiker om behandeling te zoeken en uiteindelijk te ontdoen van de verslaving. De enige manier waarop vroegtijdige interventie kan optreden is wanneer je in staat bent om volledig te kunnen herkennen aanwijzingen dat een vriend of een geliefde is de drug misbruik. Hier zijn enkele tekenen die je moet waakzaam zijn voor:

  • Wees waakzaam van fysieke aanwijzingen en veranderingen in het lichaam van de verdachte gebruiker. Als u zich aan een persoon die het gebruik van marihuana, zult u merken dat zijn ogen draaien roodachtig en waterig met verwijde pupillen. Het gezicht wordt bleek en gezwollen. Zijn handen hebben de neiging om te schudden en de palmen worden klam. De gebruiker ervaart ook ernstige drogen van de binnenkant van de mond en onregelmatig snelle hartslag. U kunt ook door te observeren een aantal belangrijke veranderingen in je gewicht van de persoon toe-of afneemt verlangen naar voedsel. Omdat het roken van marihuana is zeer belastend voor je luchtwegen, kan de misbruiker last van constante en repetitieve droge hoest of loopneus. Check out de tanden en kan veelvuldig gebruik van marihuana ernstig vlek de tanden.
  • Dan ook de eventuele gedragsveranderingen bij de persoon. Elke acute verandering in iemands houding en routines kan zijn indicatoren dat een persoon wordt marihuana misbruik. Is de persoon die afwezigheid van motivatie? Studenten die doorgaans altijd vroeg zijn voor klasse kan plotseling en onverklaarbaar zijn traag of afwezig zijn. Werknemers die worden gebruikt om dat te worden gereden kon beginnen ziekmelden de hele tijd of worden onproductief zonder duidelijke reden. Is uw kind voortdurend lijden aan aanvallen van depressie? Andere tekenen kon terugtrekken uit familieleden en oude vrienden zijn, opknoping uit met een nieuwe groep mensen, vergeetachtigheid of verlies van het korte-termijn geheugen, prikkelbaarheid, en het hebben van onverklaarbare lachen past.
  • Langdurige en zware marihuana gebruik kan leiden tot psychische problemen. Naast die lijden aan stemmingswisselingen of bipolaire neigingen, misbruik pot kan leiden tot psychiatrische stoornissen zoals paranoia. Gebruikers kunnen last hebben van een constante en oncontroleerbare angst aanvallen. Het eten van marihuana kan ook leiden tot toxische psychose. Deze problemen zijn tijdelijk, maar kan nog steeds leiden tot blijvende schade indien een persoon gewond raakt tijdens periodes van psychiatrische beperking.
  • Wees op de uitkijk voor ontbrekende of verborgen voorwerpen die kunnen worden gebruikt als drug parafernalia. Bent u voortdurend te verliezen frisdrank flessen, blikjes, aluminiumfolie, waterkruiken, en het leuk vindt? Deze items kunnen worden gebruikt om zelfgemaakte roken middelen voor de drug. Als u vermoedt dat een vriend of een geliefde te worden met behulp van de illegale stof, zijn op zoek naar dergelijke objecten die kunnen worden gebruikt voor het verwarmen en verdampen van het geneesmiddel. Je zou ook rollen papier of leidingen verstopt tussen bezittingen van de gebruiker. Let ook op als de persoon die tot een aantal indicatoren door zoute druppels om de roodheid uit de ogen en de lucht deodorizer met de geur van gerookte pot te verbergen.


Hoe kan ik marihuana verslaving te herkennen. Wees waakzaam van fysieke aanwijzingen en veranderingen in het lichaam van de verdachte gebruiker.
Hoe kan ik marihuana verslaving te herkennen. Wees waakzaam van fysieke aanwijzingen en veranderingen in het lichaam van de verdachte gebruiker.

Houd in gedachten dat als een individu vertoont een of meer van de gegeven indicatoren, dit niet automatisch betekent dat de persoon al marihuana gebruikt. Het kan slechts een product van stress, depressie of andere problemen. Wat ook de reden voor een dergelijke acute veranderingen, is het belangrijk dat u de individuele meer aandacht te besteden.