E2h

Hoe kan ik kracht in de benen met squats te verbeteren

De spiergroep in de benen is veruit de meest krachtige, sterkste en zelfs de grootste spieren in je lichaam. Hiermee kunt u alledaagse dingen te doen zoals wandelen, hardlopen en zelfs lang staan.

Er zijn veel voordelen u kunt genieten als je traint en het verhogen van uw kracht in de benen. Het omvat de macht opbouwen, heup flexibiliteit en stabiliteit van de knie. Het is ook essentieel als je wilt om in vorm of om jezelf te verbeteren in uw favoriete sport. Bijna alle fysieke sporten vertrouwen op kracht van de benen goed te zijn bij hen.

Hoe kan ik kracht in de benen met squats te verbeteren. Er zijn verschillende vormen van kraakpand dat uw behoefte past.
Hoe kan ik kracht in de benen met squats te verbeteren. Er zijn verschillende vormen van kraakpand dat uw behoefte past.

Een specifieke oefening voor het verbeteren van uw kracht in de benen is het doen van de kraakpanden. Het is een full body oefening die gewicht opleiding, hetzij met behulp van staven of uw eigen lichaamsgewicht gaat. Deze oefening kun je geleidelijk je spieren en de kracht die je kan uitoefenen door je benen te verhogen. Commit om dit te doen en regelmatig herhalingen geleidelijk te verhogen macht.

Er zijn verschillende vormen van kraakpand dat uw behoefte past

Er zijn verschillende vormen van kraakpand dat uw behoefte past. De meest aanbevolen vorm is de eenbenige squat of de zogenaamde pistool squat. Het wordt door het ondersteunen van het hele lichaam met een been en het verlagen van het totale gewicht duwen dan terug naar de oorspronkelijke positie. Zo simpel als het klinkt, is het heel moeilijk en uitdagend voor beginners.

In detail u begint met het kraakpand in een staande positie. Dan strek je been zo recht mogelijk en squat naar beneden waardoor uw dij bereik je kuit. Dit zal u toelaten om al je lichaamsgewicht te gebruiken als uw tegengewicht voor de squat. U kunt gebruik maken van je armen om jezelf in evenwicht te brengen als jij de kraakpanden in herhalingen. Eventueel kunt u het verhogen van uw training door het doen van volledige squats en groter aantal herhalingen. Doen een been per keer en gelijke aantal herhalingen voor elke.

Hoe kan ik kracht in de benen met squats te verbeteren.
Hoe kan ik kracht in de benen met squats te verbeteren.

Haasten dingen voordat je zelfs klaar voor het volgende niveau kan leiden tot overmatige spierspanning en ongewenste verwondingen. Ga in uw eigen tempo en neem hart in uw gestage vooruitgang. Heb notities en tijdschriften om uw dagelijkse prestaties, bereikte doelen en zelfs manieren je denkt dat zou je helpen in je training te nemen. U kunt ook beloningen te wachten op het einde van uw sessie om jezelf gemotiveerd.

De sleutel tot goede resultaten te bereiken is de samenhang en de betrokkenheid bij het programma. Doe je squats op basis van uw wekelijkse schema of zelfs een persoonlijke trainer om u te helpen vooruit uw training. Personal trainers kunnen u begeleiden naar verdere verbetering van uw technieken en vaardigheden. Wees niet ontmoedigd als je erin slaagt om kleine herhalingen te doen op het eerste. Vergeet niet dat het tijd en moeite kost voordat je een momentum op te bouwen en ontwikkelen van uw kracht in de benen.

Squats kan zeker toe te voegen kracht om je benen. U zou kunnen meer macht van hen in een bepaalde situatie oefenen. Regelmatig doen de kraakpanden als onderhoud aan de benen te houden in constante werk uit vorm. Vergeet niet dat plotseling is gestopt, kan een rebound-effect, waarmee de kracht bouw je verloren hebt.