E2h

Hoe kan ik klacht water te maken

Babies over het algemeen te ontwikkelen koliek en maagklachten tijdens hun vroege stadium van de kindertijd. Dit kan vaker voorkomen als ze groeien hun tanden en beginnen met het eten meer rassen van vast voedsel. Ongemakken in de maag kan optreden wanneer zij in nieuwe levensmiddelen waarvoor zij nog niet gewend zijn. Een gemeenschappelijke huis remedie bij baby's (en zelfs volwassenen) kleine maag kwalen te hebben is klacht water.

Gripe water wordt meestal zelfgemaakt

Gripe water wordt meestal zelfgemaakt. Het is een mix van kruidenextracten die worden verondersteld om comfort te bieden voor maag aandoening. Er is ook klacht water beschikbaar in de markt, maar je moet extra voorzichtig te zijn bij het toedienen van commerciële klacht water aan baby's vanwege de alcohol en natriumbicarbonaat inhoud, die niet goed zijn voor kinderen jonger dan 12 jaar oud. De beste manier zoals altijd, is om uw eigen klacht water.

Om klacht water te maken, hier zijn de stappen:

  1. U moet deze ingrediënten: venkelzaad, dille zaden, water en suiker (naar keuze)
  2. U moet deze materialen: zeef, pan, fornuis, vijzel, baby fles en geneeskunde druppelaar.
  3. Meet een theelepel venkelzaad en plaats in de vijzel.
  4. Maal het venkelzaad in de vijzel met de stamper. Als u niet beschikt over deze materialen, kan u de venkelzaadjes in een plastic zak, sluit de zak en de zaden met het gebruik van een hamer te verpletteren. U kunt gebruik maken van een keuken hamer of een gewone timmerman hamer. Zorg ervoor dat u slijpen of ponden het venkelzaad heel goed.
  5. In een pan, giet het water (ongeveer vier kopjes) en plaats op hoog vuur kachel. Laat het koken.
  6. Als het water kookt, voeg de fijngemalen venkelzaad. Inclusief wat dille zaden (ongeveer een theelepel) en laat het mengsel koken op een laag vuur gedurende twintig minuten totdat het water wordt teruggebracht tot de helft van zijn pre-kokende bedrag. Voeg suiker of fruit extract te zoeten en smaak van de formule.
  7. Haal de pan van het fornuis. Plaats de zeef boven een kom en giet het mengsel stam uit de venkel en dille zaden.
  8. Laat het mengsel afkoelen gedurende enkele minuten.
  9. Breng de gespannen vloeistof in een fles en bewaar bij kamertemperatuur. Gebruik het mengsel binnen vijf dagen, waarna ongebruikte delen moet worden weggegooid om besmetting en bacteriën wordt vermeden. Indien nodig, kunt u een andere batch te maken voor uw volgende gebruik.
  10. Gebruik een pipet in het beheer van klachtwater aan uw baby. Geef hem vijf voor tien druppels. U mag mengen van het water in de melk formule als de baby niet wilt dat het mengsel rechtstreeks uit de druppelaar. Anderzijds, volwassenen het mengsel nemen vanaf een eetlepel of kleine cup geneesmiddel.

Hoe kan ik klacht water te maken. Maal het venkelzaad in de vijzel met de stamper.
Hoe kan ik klacht water te maken. Maal het venkelzaad in de vijzel met de stamper.

Baby's ontwikkelen hun gevoel voor smaak vroeg dus hebben ze de neiging om vreemd smakende voedsel of drank te weigeren. Om klacht water meer smaakvol, kunt u een kleine hoeveelheid zoetstof toe te voegen, zoals natuurlijke fruitsmaken om het meer aanvaardbaar voor kieskeurige baby's. Tot slot, zorg ervoor dat de ingrediënten en materialen die worden gebruikt bij het maken van klachtwater zijn schoon en veilig.