E2h

Hoe kan ik intens ab workouts te doen in lichamelijke conditie training

Bijna iedereen wil buikspieren die er uitzien als een six-pack

Bijna iedereen wil buikspieren die er uitzien als een six-pack, want het ziet er goed uit. Er zijn vele intense buik workouts die je kunt uitvoeren om het lichaam toon en gezondheid, dat u wilt winnen. Bezoek sportscholen in uw locale te informeren over trainingen en betalingen. Als je een druk persoon, kunt u het huren van een personal trainer om u te begeleiden in de buik workouts in je vrije tijd en comfortabel. Er zijn ook intens buik workouts dat je gemakkelijk kunt doen op het comfort van uw huis. Hieronder staan ​​de stappen en handleidingen over hoe om intense ab workouts te doen in lichamelijke conditie training.

  • Ab fiets maag oefening. Lig op de vloer. Je handen moet achter je hoofd. Til je voeten tot je knieën zijn een beetje hoger dan de vloer. Vervolgens til je je hoofd en breng je linker elleboog en je rechter knie bij elkaar. Terug naar het begin positie. Herhaal de oefening met je linker knie en rechter elleboog. Maak verschillende herhalingen totdat u vertrouwd te raken met afwisselende bewegingen.
  • Tummy isometrische crunch. Ga rechtop staan ​​en diep in-en uitademen. Je moet je concentreren op je borst, niet op je buik. Trek je buik in als je uitademt. Stel je voor dat je je navel te duwen in je ruggengraat. Houd deze houding gedurende 15 tot 30 seconden. Adem als je ontspannen. Herhaal dit 10 tot 25 keer. Deze oefening zal tegenhouden uw buikspieren die u zullen helpen te versterken en toon je buikspieren. Deze oefening is eenvoudig uit te voeren en je kunt overal doen.
  • Knieën naar de borst crunch. Dit is gunstig voor uw onderste buikspieren. Zit met je handen naar beneden aan beide zijden van je lichaam. Til je benen en buig je knieën op je borst zo dicht als je kunt. Je moet voelen de spanning in je buikspieren. Ga terug naar je oorspronkelijke houding en herhaal de oefening.
  • Torso wendingen. Het zal draai je buikspieren terwijl je lichaam beweegt van links naar rechts. U moet staan ​​met je knieën gebogen en je armen moet worden verdeeld over beide zijden van het lichaam. Voer een vegende beweging van de ene kant naar de andere. Houd je heupen stabiel als u de draai aan uw buikspieren te optimaliseren.
  • Hula Hooping. Werk je buikspieren terwijl het hebben van plezier in hula omsnoeren. Koop een gewogen hoelahoep en de praktijk gedurende 15 tot 30 seconden per keer. U moet dagelijks oefenen ten minste 10 minuten. Het grote ding over hula omsnoeren is dat je kan uitoefenen tijdens het kijken naar televisie of het luisteren naar muziek.
  • Het inademen van intense ab workouts. Vergeet niet om adem te halen als u het doen van een intense abdominale workouts omdat je de neiging om adem in te houden terwijl het doen van inspannende lichaamsbeweging. Ademen is van vitaal belang, zodat u uw lichaam en geest aandacht helpen als je oefent. Adem in wanneer je spieren zijn rustig en uitademen als ze strak.
  • Gezonde vetarm dieet. Vergeet niet dat de buik intensieve lichamelijke conditie training zal uw buikspieren sterk, maar een goede vetarm dieet zal de vetlaag in je maag te verwijderen om uw buikspieren te zien.


Hoe kan ik intens ab workouts te doen in lichamelijke conditie training. Ab fiets maag oefening.
Hoe kan ik intens ab workouts te doen in lichamelijke conditie training. Ab fiets maag oefening.

Gezonder te leven, zodat u een gedegen gezondheid. Worden gewijd in je intense buik workouts en je zult de resultaten zien in een mum van tijd.