E2h

Hoe kan ik hoofdpijn met shiatsu te behandelen

Shiatsu is een Japanse techniek voor het behoud van het evenwicht in het lichaam en het genezen van bepaalde ziekten of verwijderen van pijn. Vingers en palmen worden gebruikt om druk uit te oefenen op specifieke delen van het lichaam. Als u voelt pijn in het lichaam, kan shiatsu helpen verwijderen van de pijn die je voelt. Dit geldt ook met hoofdpijn. Shiatsu kan u helpen zich beter voelt en het verminderen van of je bevrijden van pijn als gevolg van hoofdpijn. U kunt dit doen op uw eigen, of als je iemand kent die heeft hoofdpijn, kunt u shiatsu om de pijn te verzachten. Je hoeft alleen maar de punten die je nodig hebt om onder druk te zetten herinneren. Zorg er ook voor om druk uit te oefenen op een specifiek punt voor slechts een maximum van 10 seconden. Niet verder gaan dan de genoemde tijd. Plus, moet dit alleen worden gedaan 1 tot 3 keer per dag en het voorkomen van dit te doen als u of de persoon die lijden aan hoofdpijn duurde gewoon een maaltijd.

Hoe kan ik hoofdpijn met shiatsu te behandelen. Hoofdpijn wordt veroorzaakt door angst.
Hoe kan ik hoofdpijn met shiatsu te behandelen. Hoofdpijn wordt veroorzaakt door angst.

Hier zijn de stappen over hoe om hoofdpijn te behandelen met shiatsu.

  • Ontspanning. De spieren aan de achterkant van je nek, schouders en het hoofd moet worden versoepeld. Iedereen goed lichaam zoveel mogelijk. Dit is om je lichaam voor te bereiden op shiatsu.
  • Hoofdpijn wordt veroorzaakt door angst. Angst kan worden veroorzaakt door stress waardoor u zich bezorgd, onrustig en bang. Dit kan u ook hoofdpijn. Om dit te behandelen met shiatsu, oefen druk uit op de rechterkant van de puls op je pols, het gedeelte net boven de nagel van je middelvinger en de punt net boven je grote teen.
  • Back hoofd hoofdpijn. Dit wordt ook wel cervicogene hoofdpijn. Dit wordt meestal veroorzaakt door eerdere nekletsel of door beperkte bewegingen van de nek veroorzaken van pijn aan de gewrichten op de bovenste ruggengraat. Dit soort hoofdpijn met shiatsu verlichten, druk de punt rechts van de elleboog, het punt op de wervelkolom net onder de nek en de punten op beide schouders, die op hetzelfde niveau als de wervelkolom point .
  • Top hoofd hoofdpijn. De pijn wordt veroorzaakt door boven het hoofd hoofdpijn begint vanaf de bovenkant of aan beide zijden van het hoofd en irriterend voor de ogen ook. Naar boven hoofd hoofdpijn te behandelen met shiatsu, druk uitoefenen op het punt tussen duim en wijsvinger, de punt onder de pols op je pols, het punt boven het bot aan de rechterkant van je pols, het punt op de linkerkant van uw enkel, punten onder de rechterkant van je knieën, punt dat boven het tegenovergestelde van het bot is op uw pols, punt net boven de nagel van je duim, wijs aan de rechterkant van de puls op je pols en het punt in het midden van uw zool.
  • Migraine. Voor hoofdpijn veroorzaakt door migraine, druk uitoefenen op het punt tussen duim en wijsvinger, de boven het tegenovergestelde van het bot aan de pols, het punt op de rechterkant van de puls op de pols en het punt op de rechterkant van je neus.


Als de pijn die je voelt is intens, beter naar de dokter gaan voor onmiddellijke behandeling. U kunt dit alleen doen als een manier van het verlichten van hoofdpijn, maar je moet altijd contact op met een arts als dit blijft gebeuren.