E2h

Hoe kan ik grootte van de porties te controleren bij het afslanken

Diëtisten en voedingsdeskundigen zouden meestal raden u aan bepaalde richtlijnen te volgen bij het eten. Deze bestaat meestal uit de voedselpiramide, die aangeeft hoeveel van elk soort voedsel dat je moet eten om gezond te blijven.

Bijvoorbeeld

Bijvoorbeeld, vetten en gevogelte zijn aan de top van de piramide, wat betekent dat je waarschijnlijk weinig van deze te eten. Dan zijn er de vlees, vis en andere eiwitten, wat betekent dat je moet grotere porties hebben. Dan zijn er de koolhydraten, zoals rijst, aardappelen en granen. Dan zijn er de groenten en fruit, die u kunt zo veel als je kunt nemen. Hoe lager je naar beneden de piramide, kan hoe groter je porties zijn.

Hoe kan ik grootte van de porties te controleren bij het afslanken. Bijvoorbeeld.
Hoe kan ik grootte van de porties te controleren bij het afslanken. Bijvoorbeeld.

Diëtisten meestal aanbevolen bepaalde verhoudingen van de voeding, afhankelijk van het aantal porties dat de voedselpiramide aangeeft. Deze zijn vaak eenheden van gewicht of meting. Maar misschien vind je het raar dat te wegen en te meten elke hap van voedsel dat je op je bord en eten. Maar je hoeft je dieet te volgen. Hier zijn een paar tips over hoe te controleren en te meten grootte van de porties bij het verliezen van gewicht.

Gebruik "lucifersdoosje" grote porties

Gebruik "lucifersdoosje" grote porties. Diëtisten soms zeggen dat je vlees, vis of andere voedingsmiddelen zo groot als een luciferdoosje (de standaard formaat een) te eten. Ze kan een luciferdoosje formaat portie vlees, een halve luciferdoosje grote portie van rundvlees, en ga zo maar te zeggen. Dit maakt het gemakkelijk voor u om uit te spitten dit formaat voor uw bord. Dat is zeker makkelijker dan het brengen van een weegschaal om de tafel.

Meet in volume

Meet in volume. Sommige voedingsmiddelen, in het bijzonder vloeistoffen, kunnen het best gemeten door volume. Melk, sappen en andere dranken kan worden gemeten door het aantal glazen dat je kan drinken per maaltijd of per dag. U kunt zelfs deze door exacte bedrag. Bijvoorbeeld, kan uw diëtist u vertellen om de consumptie van melk te beperken tot 8 gram per dag.

Meten lepels

Gebruik "lucifersdoosje" grote porties. Meet in volume.
Gebruik "lucifersdoosje" grote porties. Meet in volume.

Meten lepels. U kunt ook meten door lepels. Een eetlepel zou meestal overeenkomt met ongeveer 15 ml, of ongeveer de helft van een Amerikaanse fluid ounce. Dit is vooral handig bij het meten van kristalsuiker voedingsmiddelen, zoals zout, suiker en meel. U, natuurlijk, zal niet eten van een lepeltje suiker in een maaltijd, maar je zou worden met behulp van deze als ingrediënten.

Houd een tab. Afgezien van het meten van uw voedselinname, zou uw diëtist meestal vragen u om een ​​record van het voedsel dat je eet elke dag te houden. Start een dagboek voedsel, waarin je schrijft wat je gegeten hebt, en op welk moment. wanneer u uw diëtist of voedingsdeskundige te bezoeken, laat haar je dagboek voedsel. Ze geeft u advies over de vraag of je doet het juiste ding, of als u verdere aanpassingen te maken. Een voedingsmiddel tijdschrift zal je ook helpen je meer gedisciplineerd, want je bent in staat om uw voedselinname, zelf te controleren.

Dieet en gewichtsverlies te betrekken discipline en kennis over de manier waarop ons lichaam reageert op voedsel. Neem contact op met uw voedingsdeskundige als je geïnteresseerd bent in het verliezen van gewicht via de voeding. Ze zal weten wat te doen, dus je zult je doel te bereiken zonder dat verliezen op de goed eten dat je een liefhebber bent van.