E2h

Hoe kan ik gewicht op de Shangri - La dieet te handhaven

Ongewenst gewicht is een van de eeuwige problemen voor veel mensen in het land. Tot twee derde van de bevolking is te dik, en de moeilijkheid om het verliezen van gewicht houdt de cijfers hoog. Van de vele diëten die beschikbaar zijn in de markt, een van de meest populaire is de Shangri-La dieet, dat erkent hoe moeilijk dieet kan zijn. Als u wilt dat om de toon van uw lichaam en handhaven van een gezond gewicht, hier is hoe het Shangri-La dieet kan helpen.

Hoe kan ik gewicht op de shangri - la dieet te handhaven. Gezonde voeding keuzes.
Hoe kan ik gewicht op de shangri - la dieet te handhaven. Gezonde voeding keuzes.

  1. Supplementen. Het Shangri-La dieet werkt door tricking de geest om haar instelpunt te verlagen. Het setpoint zal bepalen of je honger of niet. Zodra de ingestelde waarde wordt verlaagd, wordt het gevoel van honger verwijderd en het lichaam behoefte om te eten wordt verminderd. Het Shangri-La dieet doet dit door het gebruik van fructose water te vullen en olijfolie. Neem een ​​tot drie eetlepels fructose water en twee eetlepels olijfolie voor maaltijden en snacks om de smaak van het voedsel dat je eet te verminderen. Omdat de fructose water en de olie maskeren de smaak van het eten, het lichaam verlaagt geleidelijk de ingestelde punt.
  2. Gezonde voeding keuzes. Een andere reden waarom het Shangri-La dieet is populair geworden omdat het stelt geen strikte limieten aan de soorten voedsel die een individu kan consumeren, noch hoeveel voedsel een persoon kan consumeren. Door het gebruik van de fructose water en olijfolie supplementen, zal het lichaam uiteindelijk leren de voedselconsumptie minimaliseren zelf. Om gewicht te behouden sneller, echter proberen om voedsel dat rijk is aan vezels en voedingsstoffen te kiezen. Het beste voedsel opties om u te helpen gewicht, terwijl op de Shangri-La dieet zijn groenten en fruit. De groenten en fruit zijn niet alleen vullen, maar deze zijn ook hoog op vezels die werken als filters dat afval in het lichaam te verwijderen.
  3. Verander de smaak. Een andere techniek in het Shangri-La dieet dat kan worden gebruikt om snel verlagen van het lichaam ingesteld punt is door het veranderen van de smaak van uw voedsel. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, zoals door het gebruik van een verscheidenheid aan kruiden van het seizoen je eten. Kruiden voegt een nieuwe smaak op de voedingsmiddelen, die de geest te verleiden tot het overwegen van deze voedingsmiddelen als vreemd en ongewenst. Kleine veranderingen in de manier waarop u de voorbereiding van uw voedsel, zoals door het toevoegen van een paar paprika's of een streepje van paprika, zal het voedsel smakelijk te houden voor u, maar niet voor je lichaam.
  4. Onderhoud. Zoals bij elk dieet, de sleutel tot het onderhouden van uw pas ontdekte verminderd lichaamsgewicht is door ervoor te zorgen dat je blijft het proces stabiel om het lichaam de set point te houden terug te keren. Een paar eetlepels olijfolie en fructose water moeten worden genomen in regelmatig voor de maaltijd. Fructose water is een soort suiker dat u ook kunt opnemen in gewoon water, om uw dranken te zoeten.

Met lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl, het verliezen van overal van 35 tot honderd pond van het Shangri-La dieet is mogelijk. Door deze stappen moeten houden van dit gewicht rond geen probleem.