E2h

Hoe kan ik eenvoudig een droge mond remedies te gebruiken

Droge mond syndroom is een aandoening waarbij je een ongemakkelijk gevoel in je mond als gevolg van het gebrek aan speeksel of speeksel productie. Deze voorwaarde is ook bekend als xerostomie. Er zijn veel verschillende oorzaken voor Xerostomia. Sommige van deze kunnen aandoeningen, bijwerkingen van verschillende medicijnen, stress, angst en rookgewoonten. Er is geen echte genezing of behandeling voor deze aandoening. Er zijn slechts enkele manieren voor u om de symptomen van een droge mond te verlichten om jezelf comfortabeler.

Hier zijn enkele van de remedies voor droge mond syndroom:

Hoe kan ik eenvoudig een droge mond remedies te gebruiken. Kauwgom, mints of gebruik mondwater.
Hoe kan ik eenvoudig een droge mond remedies te gebruiken. Kauwgom, mints of gebruik mondwater.

  1. Drink Water. U kunt drinken water of suikervrije vloeistoffen te kunnen om de productie van speeksel te verhogen in je mond en hulp te krijgen. Water dat je drinkt zal worden geabsorbeerd in de bloedbaan. Het lichaam zal uitscheiden de overtollige vloeistoffen, en het uitscheidingsstelsel zal toenemen activiteit. Dit omvat de speekselklieren. Het drinken van veel vocht is ook raadzaam voor vrouwen die gaan door de zwangerschap, omdat dit een van de oorzaken van een droge mond.
  2. Kauwgom, Mints of gebruik mondwater. Voor tijdelijke oplossingen, kunt u kiezen uit verschillende producten, zoals kauwgom, pepermunt en mondwater. Sommige van de producten die je kunt kopen zijn Biotene mondwater of de droge mond tandvlees, TheraBreath ZOX Mints, Thayers Sugar-free Citrus Droge mond Zuigtabletten en Xylitol Gum Vermogen Bite. Er is geen bekende remedie voor een droge mond, en deze middelen alleen u te voorzien van een tijdelijke verlichting.
  3. Speeksel plaatsvervanger. U kunt er ook voor kiezen om speeksel vervangers kopen in drogisterijen. Sommige van de bekende vervangingsmiddelen Optimoist speeksel en Salavart. Deze speeksel substituten helpen de mond om meer speeksel te produceren. Ze helpen ook bij het herstellen van vocht in de mond.
  4. Acupunctuur. Dit is een niet-traditionele middel dat kan helpen in droge mond. Er zijn drukpunten op de nek en op de rug die kunnen helpen bij de productie van speeksel. Deze behandeling is vooral handig voor mensen die een droge mond syndroom hebben als gevolg van een medische aandoening.
  5. Orale voorgeschreven medicatie. Als uw droge mond syndroom is ernstig, kan uw arts u een recept voor je conditie. De medicatie zal niet te ontdoen van de droge mond syndroom. Het zal alleen maar helpen veroorzaken de productie van speeksel in de mond.
  6. Vermijd droge mond Triggers. Er zijn ook bepaalde dingen om te vermijden wanneer u een droge mond syndroom. Als je een roker bent, is er een verhoogde kans dat je een droge mond syndroom hebben. Vermijd roken om te kunnen de speekselproductie in de mond te herstellen. Vermijd ook ademen door de mond en gebruik de neus. U kunt ook gebruik maken van een tong schraper tot droog te vermijden in de mond.

Hier zijn enkele van de remedies voor droge mond syndroom

Hier zijn enkele van de remedies voor droge mond syndroom. Kies de beste optie die je denkt dat zal u helpen verlichten van de symptomen van een droge mond. Sommige van deze middelen kan niet werken voor sommigen. U kunt ook zoeken naar de hulp van een arts in staat zijn om de juiste behandeling voor uw aandoening te krijgen.