E2h

Hoe kan ik een zuurstoftank te gebruiken

Heeft u problemen met uw longen, hart of bloed

Heeft u problemen met uw longen, hart of bloed? Hebt u een ontmoeting met een ongeval en raakten gewond? Heeft u moeite met ademhalen als je op reis met het vliegtuig of wanneer je naar grote hoogte? Nou, er is maar een ding dat duidelijk is, moet u extra zuurstof. Extra zuurstof wordt gebruikt als een medische behandeling voor patiënten een tekort aan adem, als gevolg van problemen in hun gezondheid of vanwege inspannende activiteiten die ze niet aankunnen, maar moeten of willen doen. Aanvullende zuurstof kunnen in vloeibare vorm, in samengeperst gas vorm of een zuurstofconcentrator. De vloeibare vorm van extra zuurstof is in een geïsoleerde fles, terwijl zuurstof in samengeperst gas vorm komt in een zuurstof tank. Zuurstof uit een concentrator komt in een zuurstoffles.

Hoe kan ik een zuurstoftank te gebruiken. Installeer de canule in de flowmeter.
Hoe kan ik een zuurstoftank te gebruiken. Installeer de canule in de flowmeter.

Nu laten we oriënteren ons over hoe u een zuurstoftank te gebruiken. Met behulp van een zuurstoftank vereist grote zorgvuldigheid. In de eerste plaats, hier zijn de dingen die je nodig hebt voordat je kon extra zuurstof gebruiken:

 • Zuurstoftank
 • Houder gebruikt om de tank in stand te houden.
 • Regulator of klep gebruikt om aan of de toevoer van zuurstof
 • Flowmeter te laten de gebruiker weten hoeveel zuurstof wordt vrijgegeven
 • Gauge of inhoud indicator voor het toezicht op de inhoud van de zuurstoftank. Het vertelt ons hoeveel zuurstof er nog en als het tijd is om het te laten nagevulde of tijd om een ​​bestelling te maken voor de volgende om te voorkomen dat een tekort aan zuurstof
 • Canule, die een plastic buis die licht en flexibel
 • Gasmasker

Na het voorbereiden van al deze dingen en maakt ze beschikbaar zijn, laten we beginnen met de opbouw van de zuurstoftank.

Heeft u problemen met uw longen, hart of bloed. Installeer de meter of de inhoud indicator.
Heeft u problemen met uw longen, hart of bloed. Installeer de meter of de inhoud indicator.

 1. Plaats de zuurstoftank op een koele plaats.
 2. Zet de tank in de houder om te voorkomen dat deze omvalt.
 3. Installeer de regelaar of de klep zodat de tank kan worden in-of uitgeschakeld.
 4. Controleer op lekkage.
 5. Installeer de flowmeter dus we zullen een indicator van hoeveel zuurstof wordt vrijgegeven voor de patiënt. Controleer altijd op hoeveel zuurstof de patiënt krijgt, omdat er te veel van het kan meer kwaad dan goed doen.
 6. Installeer de canule in de flowmeter. Deze buis wordt vervolgens gebruikt door de patiënt in het verkrijgen van de broodnodige zuurstof. Zorg ervoor dat deze slangen altijd schoon is. Sommigen verkiezen om een ​​gasmasker te hechten aan maken positionering van de buis gemakkelijker te maken.
 7. Installeer de meter of de inhoud indicator. Dit is zeer nuttig bij het bepalen hoeveel de tank nog bevat. Als de indicator in het laatste kwartaal, dan is het tijd om een ​​vervanging te bestellen. Zorg ervoor dat de vervanging wordt geleverd voordat je uitgeput van uw stroomvoorziening.

Nu uw zuurstoftank is opgezet

Nu uw zuurstoftank is opgezet, uw extra zuurstof is klaar en beschikbaar voor u op elk moment de noodzaak zich voordoet. Vergeet niet, met behulp van een zuurstoftank vereist de grootst mogelijke zorg samengesteld. Laat alleen de benodigde voeding, controleren op lekken en controleer je meter en indicatoren.