E2h

Hoe kan ik een vergrote prostaat krimpen

Als je ouder wordt

Als je ouder wordt, kan mensen als u lijdt aan een goedaardige aandoening die bekend staat als prostaathyperplasie. De aandoening komt vooral uw prostaat klier. Aangezien uw prostaat klier bevindt zich net onder de blaas, vaak moeten plassen 's nachts is een van de belangrijkste symptomen. Wanneer u worden getroffen door het, kunt u niet in staat zijn om goed te legen van uw blaas. De verstoring in je plassen leidt uiteindelijk tot een zwakke stroom. Als uw toestand verergert, kunt u niet kunt plassen.

Hoe kan ik een vergrote prostaat krimpen. Alternatieve medicatie.
Hoe kan ik een vergrote prostaat krimpen. Alternatieve medicatie.

Als u last heeft van prostaathyperplasie, hier zijn enkele conventionele en natuurlijke manieren over hoe u uw conditie te verhelpen:

  • Juiste medicatie. Raadpleeg uw arts. Hij moet in staat zijn om de juiste medicatie, op basis van uw fysieke conditie te schrijven. Prostaathyperplasie wordt over het algemeen met behulp van medicinale dutasturide en finasteride. Ze wezen helpen bij het verlagen van de hormoonspiegels wordt geproduceerd door uw prostaat. Als dat gebeurt, kunt u verwachten dat uw prostaat om uiteindelijk krimpen. Ze helpen ook bij het reguleren van en het verbeteren van de doorstroming van uw urine.
  • Alternatieve medicatie. Juiste medicatie kan blijken te zijn een beetje duur. Dus, als de begroting is een probleem, kunt u op zoek gaan naar een aantal passende alternatieven in de behandeling van uw prostaat hyperplasie. U kunt kopen sommige supplementen uit een nabijgelegen health food outlet. Als u woonachtig bent in een kustgebied, kunt u Saw Palmetto. Je kunt het uitpakken van de bes die groeit aan de kust struiken. U kunt ook proberen het nemen van enkele pygeum africanum. Het is een natuurlijke stof. U kunt ruimen het van een boomschors. Het bevat drie krachtige ingrediënten namelijk: docosanal, beta-sitosterol en oleanic zuur. Deze ingrediënten helpen bij het verminderen van de zwelling of de ontsteking van uw prostaat.
  • Chirurgie. Je kunt ervoor kiezen om een operatie te ondergaan. De procedure voor het afhandelen van het verwijderen van uw prostaat. Medisch, uw prostaat ondergaat een transurethrale re-snijden. Een buis wordt in te voegen via uw plasbuis en vervolgens, door middel van uw penis. Een deel van uw prostaat wordt uiteindelijk verwijderd.
  • Voedingsmiddelen en dranken. Wees je bewust van wat je drinkt en eet. Blijf uit de buurt van die die gemakkelijk kan leiden tot zwelling of ontsteking. Vermijd voedsel dat zijn gefrituurde, verwerkt, en zeer verfijnd. Je moet ook weg te veer van de selecties die rijk zijn aan vet. Het eten van tomaten is zeker aan te bevelen of aangemoedigd. Tomaten hebben lycopeen. Studies tonen aan dat lycopeen is heel gunstig voor uw prostaat. Als je niet kan gemakkelijk bron verse tomaten, de "verwerkte type" is een goed alternatief. U kunt ketchup of saus in plaats daarvan. In termen van uw dranken, uit de buurt van alcohol en cafeïne. Je moet ook voorkomen drinken van vloeistoffen vlak voordat je naar bed te gaan. Dat kan aanzetten plassen en kan uw conditie te verslechteren. Dus, neem de nodige voorzorgsmaatregelen. Discipline jezelf. Wijzig uw eet-en drinkgewoonten, zodat u gemakkelijk herstellen uw conditie.


Als u al opraken van de opties

Als u al opraken van de opties, niet overtuig uzelf om gewoon vertrouwen op over-the-counter medicatie. Decongestiva worden gewoonlijk bedoeld om allergieën en verkoudheden te behandelen. Als je ze, kunnen ze uiteindelijk van invloed op de spieren in je prostaat en de blaas. Als dat gebeurt, kan je het moeilijk vindt om te plassen. Zoek medisch advies.