E2h

Hoe kan ik een oefening programma te wijzigen terwijl u zwanger bent

De tijden zijn echt veranderd. Recente studies toonden aan dat zwangere vrouwen zoals je zou kunnen worden betrokken bij verschillende fysieke activiteiten, met inbegrip van een grondiger trainingsprogramma.

Experts benadrukken dat uw wens om fysiek fit tijdens je zwangerschap echt gaat werken in uw voordeel. Voor een, zou je bewegingsactiviteiten u helpen de snelheid van uw arbeid. En wat nog belangrijker is, zou het verbeteren van uw postnatale herstel. Helaas zijn niet alle behandelingen zijn veilig voor zwangere vrouwen zoals jij. Hier zijn een aantal veiligheidsmaatregelen voor u om te overwegen, vooral als u wenst om uw trainingsprogramma te wijzigen tijdens je zwangerschap:

Hoe kan ik een oefening programma te wijzigen terwijl u zwanger bent. Verwijderd houden van high-impact bewegingen.
Hoe kan ik een oefening programma te wijzigen terwijl u zwanger bent. Verwijderd houden van high-impact bewegingen.

  1. Verwijderd houden van high-impact bewegingen. Waarom? Cardiovasculaire routines kunnen zijn schokkend voor uw baby. Dus, voorkomen dat deze inspannende bewegingen en toevlucht nemen tot low-impact activiteiten. Suggesties? Probeer dan low-impact aerobics. U kunt ook gebruiken in plaats, terwijl in een zwembad. Speed ​​wandelen of elliptische training zijn betere opties, ook.
  2. Pas uw buikspieroefeningen. Stop liggend op de vloer. Het kan leiden tot een aantal problemen. Het kan beperken uw doorbloeding. Het kan u een duizelig gevoel. U kunt zelfs last krijgen van misselijkheid en kortademigheid. Het zou beter zijn als werken met behulp van een stabiliteit bal. Het zou een sterke ondersteuning van uw wervelkolom. Tegelijkertijd zou het toestaan ​​van een grotere overspanning beweging.
  3. Wijzig uw kraakpanden. Spoedig zou het moeilijk voor u om jezelf in evenwicht te brengen. Dus, je kunt beter het verbeteren van uw squat routines. Nogmaals, kunt u ervoor kiezen om een ​​stabiliteit bal te gebruiken. Plaats het tussen je rug en de muur. Het zou handig ondersteunen uw lichaam terwijl u probeert te kraken. Hoe is dat mogelijk? De stabiliteit bal laat je toe om een ​​lagere bewegen als u lager uw lichaam.
  4. Shun van oefeningen waarbij de romp-compressie. Tijdens de zwangerschap, kun je niet meer veroorloven om oefeningen die je buik of je borst richten doen. In plaats van de gebruikelijke been curl machine, zult u gewoon kiezen naar beneden te gaan op handen en voeten. Dan, langzaam til je je been - een voor een.
  5. Ken uw fysieke grenzen. Omdat je zwanger bent, je lichaam de kracht, in zekere zin, is zeer beperkt. Begrijp dat je "extra gewicht" sterk je vermogen om fysiek actief beïnvloedt. Als vuistregel geldt, stoppen met wat je doet als er iets niet voelt OK. Je bent geen machine. Je lichaam kan alleen omgaan met zo veel.

Gerelateerd aan uw fysieke uithoudingsvermogen is je lichaamstemperatuur

Gerelateerd aan uw fysieke uithoudingsvermogen is uw lichaamstemperatuur. Wees bewust van je lichaam warmte terwijl het doen van uw routine oefeningen. Zwangere vrouwen zoals jij hebben de neiging om "oververhitting". Het is te wijten aan hormonale schommelingen. Plotselinge veranderingen in je hormonen kan schadelijk zijn voor uw baby. Neem geen risico. Vergeet niet, kan je altijd stoppen.

Oefenen kan ook weglopen je, letterlijk

Oefenen kan ook weglopen je, letterlijk. Dus, vergeet niet om veel te drinken. Neem water voor, tijdens en na uw fysieke activiteiten. Je wilt niet te krijgen uitgedroogd, toch? Uitdroging ernstig kan bemoeilijken uw conditie.

Gerelateerd aan uw fysieke uithoudingsvermogen is je lichaamstemperatuur. Pas uw buikspieroefeningen.
Gerelateerd aan uw fysieke uithoudingsvermogen is je lichaamstemperatuur. Pas uw buikspieroefeningen.

Nogmaals, geleidelijk wijzigen van uw oefeningen. Stel een stap op een moment. Ook moet je niet proberen iets alleen omwille van te proberen. Altijd (en dubbel-check) overleg plegen met uw arts. Hij is er om professioneel advies. Het is altijd gunstig voor veilig spelen.