E2h

Hoe kan ik een interventie voor een anorexia vriend te hebben

Anorexia nervosa is een eetstoornis waarbij patiënten verhongeren zichzelf te blijven dun. Ze hebben zijn angst om dik. Dus wat ze doen is weigeren om te eten en overmatig uit te oefenen. Experts zeggen dat anorexia komt vaker voor bij jonge meisjes in de puberteit of op volwassen leeftijd. Dit kan worden veroorzaakt door een aantal factoren. Peer druk om stok dun, gebrek aan zelfvertrouwen, de wil om tot een populaire school groep waar dikke mensen worden gemeden en afbeeldingen op televisie te zien, waar veel meisjes zijn dun zijn een van de oorzaken van anorexia bij jonge meisjes te blijven. Mensen die lijden aan anorexia denken dat ze te dik zijn, zelfs als hun gewicht drastisch zijn gedaald als gevolg van honger zelf.

Anorexia heeft een zeer gevaarlijk effect op de gezondheid

Anorexia heeft een zeer gevaarlijk effect op de gezondheid. Het ergste van deze effecten is de dood. Veel jonge meisjes zijn gestorven aan anorexia nervosa. Als je een vriend of familielid die lijdt aan deze ziekte, de volgende tips over hoe u kunt helpen haar te overwinnen haar toestand.

  • Praat met haar op een manier die u sympathie tonen en niet veroordelend. U kunt ook wachten tot ze op in plaats voor u open van de opvoeding van de kwestie. Op deze manier kan ze meer comfortabel te praten over haar situatie dan wanneer ze werd gedwongen om erover te praten.
  • Verwacht woede, ontkenning en afwijzing op het eerste. Ze kan ontkennen haar werkelijke situatie op het eerste omdat ze zou kunnen denken dat ze niet een ziekte hebben. Wees geduldig. De tijd zal komen dat ze de werkelijke toestand dat ze inch Ze zullen waarderen het meer als je je houdt met haar door de slechtste tijden te realiseren.
  • Wees altijd bereid om elke keer dat ze naar je toe om te praten over haar toestand luisteren. Geef gedegen advies. Wees eerlijk en recht te allen tijde. Maar houd in gedachten dat ze gevoelig met de woorden die u gebruikt. Vergeet niet dat je hier bent om haar te troosten, haar niet te schelden.
  • Betrek haar familie in de interventie. Ze zal het gevoel dat iedereen is sympathiek van haar toestand als haar familie en andere naaste vrienden zijn er om haar te ondersteunen.
  • Overtuig haar om te zien of een arts te raadplegen, die is een expert op anorexia nervosa. Maak een lijst van artsen in uw omgeving waar ze kan de behandeling voor haar anorexia te zoeken en suggereren dat ze contact met hen opnemen. Maar wees niet te opdringerig. Dit kan legde haar uit of maken haar boos op je. Laat haar het te doen in haar eigen tijd.
  • Altijd haar verzekeren dat het niet uitmaakt hoe ze eruit ziet, ze is mooi binnen en buiten. Focus op haar andere kenmerken dan haar uiterlijk en gewicht. Betrek haar in activiteiten die helpen bij het opbouwen haar zelfvertrouwen.

Hoe kan ik een interventie voor een anorexia vriend te hebben. Praat met haar op een manier die u sympathie tonen en niet veroordelend.
Hoe kan ik een interventie voor een anorexia vriend te hebben. Praat met haar op een manier die u sympathie tonen en niet veroordelend.

Als u vermoedt dat een vriend van je lijdt aan deze vorm van gezondheidstoestand, wees er snel bij om in te grijpen voordat het te laat is. Anorexia kan worden overwonnen. Met de juiste behandelingen en medicijnen, dan kunnen patiënten van deze aandoening terug te keren naar hun normale leven, met anorexia slechts een ding van het verleden. Ondersteuning groepen van familie en vrienden gemaakt zijn ook een grote hulp bij de behandeling van anorexia.