E2h

Hoe kan ik een goede South Beach dieet snacks kiezen

Veel mensen stellen dieet om minder te eten

Veel mensen stellen dieet om minder te eten. Maar dat is nauwelijks het geval is met South Beach dieet. Dit dieet wordt aangeprezen als gebalanceerde low-carb dieet dat de dieter wordt geadviseerd om een ​​variëteit van voedsel dat in overeenstemming is met de glycemische index te consumeren. Het South Beach dieet is verdeeld in drie fasen, met de eerste fase zijn de 'strengste'. In deze fase mag je zes keer in een dag, die twee snacks zijn te eten: halverwege de ochtend en halverwege de middag. Omdat je niet toegestaan ​​om te eten rijst, pasta, brood, fruit, suiker, en gebakken items in de eerste fase, vindt u het misschien heel moeilijk om het voedsel te eten halen tijdens de twee snack tijden. Maar de waarheid is, heb je een aantal opties. En hier is een gids om u te helpen.

  1. Kies yoghurt. Sugar-free, vetvrij, en plain-op smaak gebrachte yoghurt maakt een goede South Beach dieet snack. Je kunt het eten op zijn eigen of maak er een dip. Get sommige groenten, zeg komkommer, selderij, of sla, en dompel ze in een kop yoghurt. U kunt ook gebruik maken van yoghurt als groente salade dressing.
  2. Neem suikervrije Jello. South Beach dieet bestaat uit een dagelijkse inname van 75 calorieën. Om deze calorie-eis te voldoen, kunt u eten zonder suiker Jello, die alle de zoetheid in zich heeft, maar elimineert het schuldgevoel. Sugar-free Jello komt in verschillende smaken, dus je kunt druivenras, ook als je het eet elke dag. Je kunt het eten op zijn eigen of meng het met noten of, voor extra smaak, kokosmelk.
  3. Ga voor snoep. Anders dan Jello, kunt u ook eten andere soorten suikervrije snoepjes zoals harde snoepjes, ijslolly's, en fudgesicles de dagelijkse 75-calorie-eis te voldoen.
  4. Eet noten. Een portie van noten is ook een aanbevolen South Beach dieet snack. U kunt pinda's, amandelen, pistachenoten en cashewnoten. Hoewel u kunt eten ze zoals ze zijn, noten zijn ook goed als combinatie met andere snacks, zoals low-carb dips en yoghurt. Om te veel eten noten te vermijden, zorg ervoor om volledig te kunnen meten en in een zip-lock zakje te houden. Pindakaas maakt ook een goede South Beach dieet. Een theelepel van low-carb pindakaas wordt het best gecombineerd met selderij.
  5. Ga voor kaas. U kunt ook eten magere kaas als tussendoortje. Ga voor cottage, cheddar, of roomkaas. Voeg noten en groenten zoals komkommer, tomaten en selderij voor extra smaak en variatie.
  6. Kies groenten. South Beach dieet brengt veel groenten. U kunt eten asperges, sloeg greens, broccoli, selderij, aubergine, sla, peultjes, spinazie, tomaten en waterkers, onder anderen. Meng de groenten en voeg yoghurt of magere roomkaas met een groente salade te maken. U kunt ook eten ze met tonijn vlokken en kleine dobbelstenen vlees zoals ham.
  7. Neem eieren. Hard-gekookt en gevulde eieren zijn uitstekende South Beach dieet snack. Eet zoals ze zijn of met groenten en vlees. U kunt, bijvoorbeeld, zijn eieren in sla roll-ups met tonijn.

Hoe kan ik een goede south beach dieet snacks kiezen. Neem suikervrije jello.
Hoe kan ik een goede south beach dieet snacks kiezen. Neem suikervrije jello.

Het doel van snacking is om de controle van uw hongergevoel. Dus elke keer dat je maag mopperen in het midden van de ochtend en halverwege de middag, niet ontnemen zelf, in plaats daarvan, neem een ​​goede en bevredigende snack.