E2h

Hoe kan ik een goede ab crunches doen op een oefening bal

Velen van ons zouden graag een perfect platte buik en een goed gevormde abs hebben, vooral wanneer de zomer rond rolt. Maar het ding is, moet mooi abs meestal niet komen zonder inspanning. Ab crunches zijn een van de meest populaire van de oefeningen die effectief richten op de buikspieren, en als je vooral zorgen over dat specifieke lichaamsdeel, dan is dit de oefening voor u. Hoewel dit is een populaire oefening, veel mensen maken de fout van het uitvoeren van deze oefening met een onjuiste vorm. Dit vermindert niet alleen de effectiviteit van ab crunches, kan het verhogen risico op letsel en pijn ook. Hier zijn belangrijke richtlijnen voor het doen van een goede ab crunches, met behulp van een oefening bal:

Hoe kan ik een goede ab crunches doen op een oefening bal. Neem aan dat de juiste positie.
Hoe kan ik een goede ab crunches doen op een oefening bal. Neem aan dat de juiste positie.

Neem aan dat de juiste positie. Laat uw onderrug gaan liggen op de uitoefening bal. Plaats je lichaam, zodat je dijen en je romp parallel aan de vloer. Kruis je armen over je borst, of je kan ze plaatsen achter je hoofd. Uw voeten moeten plat op de vloer, iets meer dan schouderbreedte uit elkaar, ze moeten de een om de balans te bieden voor uw lichaam. Span je buikspieren door te trekken je navel richting je ruggengraat. Dit zal helpen om uw buik crunches effectiever.

Til je bovenlichaam

Til je bovenlichaam. Zorg ervoor dat de kracht om je lichaam te tillen komt uit je buikspieren (in plaats van de nek of borst, dat is een veel voorkomende fout). Langzaam contract je buikspieren, trekken je ribbenkast in de richting van je heupen, totdat je bovenlichaam is bij 45 graden ten opzichte van de vloer. Wees voorzichtig om niet te doen deze beweging te snel. De sleutel hier wordt gecontroleerd beweging. Adem in terwijl je deze beweging. Wees voorzichtig om de positie van je voeten op de grond te houden.

Laat je romp. Houd uw lift voor twee telt, dan geleidelijk terug lager uw romp naar de uitoefening bal. Wees voorzichtig dat u uw bovenlichaam te laten rusten volledig op de bal en moet daarom uit tot ongeveer een half inch tot een centimeter uit de buurt van de bal. Na twee telt, til je bovenlichaam weer voor een tweede set.

Houd de uitoefening bal stabiel. Het doen van ab crunches met een oefening bal is eigenlijk heel geavanceerd in vergelijking met gewoon te doen ab crunches op de vloer. Dit is omdat, afgezien van het heffen en neerlaten van je lichaam, dan zou je ook voorzichtig zijn om de bal stabiel en om te voorkomen dat wegrollen. Doe dit door zich te concentreren uw verplaatsing op uw buikstreek (denk aan het als een steunpunt), en door het houden van uw voeten stevig tegen de grond, schouder-lengte afstand. Als u wilt om het niveau, kun je de positie van uw voeten dichter bij elkaar, dit zou helpen je werk je schuine (of de zijkanten van je buik).

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de tips om te onthouden voor een goede ab crunches doen op een oefening bal. Nogmaals, het is een goed idee om eerst te oefenen met eenvoudige ab crunches op de grond, en dan nivellering naar boven toe aan het gebruik van een oefening bal als je eenmaal hebt de knie van deze oefening. Veel succes, en hoop dat dit artikel je geholpen!