E2h

Hoe kan ik een elliptische trainer te gebruiken

Als normale uitrustingsstukken in de meeste sportscholen zijn

Als normale uitrustingsstukken in de meeste sportscholen zijn, de ellipsentrainers een stationaire oefening machine die wordt gebruikt voor wandelen, hardlopen en fietsen met minimale druk van de gewrichten waardoor wordt voorkomen meeste impact blessures simuleren. Deze bijzondere apparaat combineert de effecten van een trap stepper, een fiets en een cross-country ski-machine. De meeste gezondheid deskundigen zeggen dat het gebruik van de elliptische trainer zou leveren die voldoen aan resultaten, zelfs rivaliserende die door joggen of fietsen alleen. De elliptische trainer beweegt je benen in een elliptische patroon als je armen zwaaien heen en weer. Deze oefening machine is relatief eenvoudig te gebruiken en verbrandt veel calorieën - perfect voor degenen die op zoek zijn naar de beste training.

Hoe kan ik een elliptische trainer te gebruiken. Begin met warming-up oefeningen.
Hoe kan ik een elliptische trainer te gebruiken. Begin met warming-up oefeningen.

Hier zijn enkele tips over hoe je een elliptische trainer te gebruiken.

  • Begin met warming-up oefeningen. Alvorens daadwerkelijk gebruik van de elliptische trainer, beginnen je workout door het doen van eenvoudige warming-ups zoals been strekt, sit-ups en crunches onder anderen. Het is essentieel om je lichaam te gaan voor een goede oefening vooruit.
  • Stel vragen. Het is belangrijk om vragen te stellen of demonstraties van hoe je een elliptische trainer apparatuur te gebruiken voor de eerste keer. Je zou niet willen vastlopen in de controles en ruïneren uw hele workout. Het kan nooit kwaad om te vragen voor een aantal tips voordat u begint. Als er geen beschikbare trainer, gewoon lezen de instructies die bij de console. Raak niet in paniek en neem de tijd verteren van de stap-voor-stap instructies.
  • Step-up van de machine en positie jezelf goed. Stap op de machine met behulp van de pedalen als ondersteuning. Het is belangrijk om altijd het gezicht van de console. Sta rechtop en zoek een comfortabele positie. Juist ingesteld je voeten in de pedalen. Pak de handgrepen stevig maar niet te strak.
  • Zet de apparatuur en selecteer uw programma. De console-monitor wordt ingeschakeld wanneer u begint te fietsen en het verplaatsen van uw armen naar voren en naar achteren. Zodra de machine wordt ingeschakeld, kiest u een van de vooraf ingestelde programma's of handmatig invoeren van uw voorkeur oefening. De digitale uitlezing presenteert eigenlijk om u wat informatie over uw training, zoals verbrande calorieën, stappen per minuut genomen, hartslagtarief en de verstreken trainingstijd. Vergeet niet dat het beeldscherm slechts een motivatie en gids voor uw training vooruitgang, dus het geeft geen 100% nauwkeurige resultaten.
  • Start uw werkelijke training. Pedaal naar voren om spanning op je knieën te voorkomen. U kunt ervoor kiezen om het stuur te gebruiken, maar het nabootsen van de beweging van je armen bij het hardlopen of joggen is eigenlijk een betere training. Deze methode verhoogt de intensiteit van uw oefening. De machine biedt ook andere mechanismen te intensiveren uw training. Deze omvatten een weerstand simulator waar je de hoeveelheid weerstand op de pedalen te wijzigen door op de pijl omhoog of omlaag te drukken.
  • Vermijd abrupte stilstand. Geleidelijk vertragen is eigenlijk een meer effectieve methode dan abrupt stoppen van het gebruik van de machine. Dit voorkomt dat alle van de inertie te gaan naar je knieën, het vermijden van invloed verwondingen. Wacht tot de pedalen om te stoppen vóór het opstappen van de elliptische trainer.


Het is geweldig om te kunnen duren ongeveer 20 minuten op de elliptische trainer. Maar maak je niet te schamen als je valt weg kort dan de gemiddelde duur van de training. Het duurt ongeveer een paar herhalingen voor de spieren aan te passen aan een nieuwe vorm van lichaamsbeweging. Ga gewoon door op het doen van de elliptische trainer training en wacht tot je goede resultaten!