E2h

Hoe kan ik een buik Romeinse stoel sit - up oefeningen te doen

Een romeinse stoel is een stukje van de oefening apparatuur die wordt gebruikt om de rug en de romp spieren te versterken en kan ook worden gebruikt om de buikspieren te richten. Het heeft roll pads en een gepolsterde bank die kan worden aangepast aan de oefening en de grootte van de gebruiker aan te passen. Een deel van de Romeinse stoelen hebben verstelbare hoeken die helpen bij het verhogen van de moeilijkheidsgraad van de verschillende oefeningen. De meeste mensen willen stevige buik te hebben. Dit kan alleen worden bereikt door oefening. Hoe vaak heb je lonkte organen met six-pack abs? Hebt u ooit gewenst dat u te moeten vleien, steviger abs?

Oefeningen voor de buik zijn niet beperkt tot liggend op de grond met de benen recht of gebogen. Er zijn een verscheidenheid van methoden en oefening apparatuur die u kunt gebruiken om te helpen en te versterken verstevigen van uw buikspieren. U kunt nu sit-ups met behulp van een Romeinse stoel die maakt het makkelijker voor u om te werken aan je buikspieren, in het bijzonder uw lagere buikspieren. Neem een ​​kijkje bij enkele tips hieronder.

  • Verkleed in een comfortabele gym kleding. Uw oefening kleding moet genoeg zijn tot nu rekken niet te bewegen te beperken.
  • Ga op de Romeinse stoel met je voeten verslaafd aan de steunpalen. Je billen moeten recht zijn op de bank. Met een rechte rug achterover leunen tot je bijna in een liggende positie. Je middel moet worden uitgebreid van de bank. Je voelt de trek op uw buikspieren, terwijl u de opgeschort, met je voeten verankerd aan de steunpalen.
  • Probeer zo ver mogelijk naar achteren leunen om een ​​honderd en tachtig graden buikligging te komen. Kruis je onderarmen op borst en het gebruik van uw buikspieren, zonder krullen je rug en je nek, trek je romp tot bijna een negentig graden positie. Niet verder gaan dan dit rechtop, omdat dit kan je onderrug verwonden. Houd de positie voor tien tot vijftien seconden voordat hij naar de volgende fase.
  • Langzaam terug naar de startpositie, houd je rug recht de hele tijd. U kunt ook uw handen over de achterkant van je hoofd, als dit meer comfortabel voor je. Deze positie breidt ook je borstspieren. Nogmaals, houd de positie voor het uitgaan.
  • Beginnen met een set van 10 herhalingen, rust een paar minuten en opnieuw beginnen. U moet langzaam werkt uw regime twee tot drie set van twintig tot dertig herhalingen per set doen. U kunt dit doen sit-ups voor twintig tot vijfentwintig minuten per dag, twee keer per week.
  • Als je hebt gevonden je ritme en comfortabel met de oefening kun je de moeilijkheid van deze Romeinse stoel zitten door het plaatsen van een gewicht plaat over je borst te verhogen. Er zijn ook andere varianten van de sit-up met behulp van een Romeinse stoel. U kunt uw benen gestrekt uit, terwijl je doet je sit-ups. Dit verhoogt de moeilijkheid, omdat de buikspieren zal ook werken aan uw benen te houden en recht. Begin met het achterover leunend op zijn minst een van vijfenveertig graden en werk je weg tot je comfortabel kunt de zit-ups doen van een honderd tachtig graden.


Zorg ervoor dat u de signalen van je lichaam luisteren

Hoe kan ik een buik romeinse stoel sit - up oefeningen te doen. Ga op de romeinse stoel met je voeten verslaafd aan de steunpalen.
Hoe kan ik een buik romeinse stoel sit - up oefeningen te doen. Ga op de romeinse stoel met je voeten verslaafd aan de steunpalen.

Zorg ervoor dat u de signalen van je lichaam luisteren. Voer geen sit-ups als je pijn in je onderrug. Als je schouders voelen stress stop en rust voor een paar minuten voordat u het opnieuw probeert. Zorg ervoor dat uw schouderspieren en ontspannen en niet gebundelde omhoog. Recht te houden je nek, ook ten alle tijden als dit helpt verlengen en strek je rug.