E2h

Hoe kan ik een autistisch kind sociale vaardigheden te leren

Een autistisch kind is er een die een communicatie stoornis heeft

Een autistisch kind is er een die een communicatie stoornis heeft. Het moet echter worden opgemerkt dat alle kinderen met autisme communicatie stoornissen hebben, maar niet alle kinderen met communicatiestoornissen hebben autisme. Een kind met autisme is verwant aan een kind in een grote doos, samen met een bepaald object. De prejudiciële object kan een kwestie, rente of activiteit. Met andere woorden, er is geen andere persoon of materiaal dat een kind is verbonden met andere dan het object. Dit kenmerk is uitgegroeid tot de reden waarom een ​​autistisch kind niet ontwikkelen levensvaardigheden zoals een normaal kind doet. Het is in feite een gemeenschappelijke verkeerde benaming die een kind met autisme niet in staat is op het verkrijgen en het leren van sociale vaardigheden. Elk autistisch kind in staat is om te leren leven vaardigheden, als je zou gewoon weten hoe om hem te leren. Hieronder zijn manieren over hoe je een autistisch kind sociale vaardigheden te leren.

Laat het kind uit zijn eigen wereld. Deze stap vereist professionele hulp. Dit zou hulp van psychologen, psychiaters en speciaal onderwijs (SPED) leerkrachten. Het beste advies om deze stap is om het kind te schrijven aan SPED scholen. Maar als elke andere gevallen ontstaat waarin het kind onmogelijk worden behandeld door professionele hulp, kunt u de autistische kind los door je eigen inspanning. Vergeet niet dat een autistisch kind altijd verbonden is met een bepaalde zaak, interesse of activiteit. Gebruik het voorwerp te communiceren met het kind. In dit proces zal je merken dat zodra dat object (dat kan een kwestie, rente of activiteit) wordt verwijderd, een grote wanhoop zal worden gemerkt van het autistische kind. Als het object is verloren gegaan of verwijderd, vervangen door andere objecten waarop u wilt dat het kind samen te hangen in. Zet er rekening mee dat de handeling van het loskoppelen van het kind van een voormalige object dat hij verbonden is aan, is als het openen van de deur van zijn eigen wereld. Hierdoor zal het autistische kind kennis met een nieuwe wereld waar hij kon meer normaal.

Hoe kan ik een autistisch kind sociale vaardigheden te leren. Laat het kind uit zijn eigen wereld.
Hoe kan ik een autistisch kind sociale vaardigheden te leren. Laat het kind uit zijn eigen wereld.

Beginnen met het onderwijzen hem of haar de manier waarop je zou een normaal kind te onderwijzen. Zodra het kind is vrijgelaten uit zijn eigen wereld, zou het gemakkelijker zijn om hem leren de basisvaardigheden in het leven. Dit komt omdat het kind nu meer open voor andere dingen. Onthoud altijd dat de enige belemmering van het leren van sociale vaardigheden is zijn dicht bij een wereld die hij alleen kan begrijpen. Net als bij het onderwijzen van een 4-jarig kind de basisvaardigheden in het leven, zal het autistische kind nu in staat zijn om hetzelfde, ongeacht van zijn chronologische leeftijd te doen. Maar onthoud altijd dat een autistisch kind leervermogen lager zijn dan de gebruikelijke, dus er zal altijd een hoger afbakening van de dingen die het autistische kind kan leren.

De reden dat een autistisch kind niet te leren leven vaardigheden

De reden dat een autistisch kind niet te leren leven vaardigheden, zoals andere kinderen doen, is omwille van zijn communicatie problemen. Als je aan een autistisch kind leren leven vaardigheden te leren, zou je bij deze mededeling probleem eerst aan te pakken. Maar des te belangrijker is dat je moet geloven dat hij kon doen dingen zoals een normaal kind doet. En alles gaat vanaf daar.