E2h

Hoe kan ik een adrenaline rush te controleren

Wanneer u een paniekaanval te lijden

Wanneer u een paniekaanval te lijden, adrenaline stroomt door je lichaam. Een adrenaline rush is nuttig in noodsituaties, maar kan veel ongemak veroorzaken wanneer de adrenaline rush komt voor in situaties die niet nodig een plotselinge golf van energie. Een adrenaline rush in situaties die het niet nodig meer kracht of alertheid kan aanzienlijk verhoogde bloeddruk veroorzaken, beven, wazig zien en een verhoogde hartslag, ademhaling en transpiratie.

Het aansturen van een adrenaline rush is belangrijk als je regelmatig last paniekaanvallen. Hieronder vindt u enkele tips over hoe je een adrenaline rush te controleren.

  • Begrijpen wat het betekent om te controleren een adrenaline rush. Controlling een adrenaline rush betekent het nemen van controle van de reactie van je lichaam op bepaalde situaties, zoals stressvolle of emotionele situaties. Stressvolle of emotioneel geladen situaties zijn de belangrijkste boosdoeners voor een adrenaline rush of een paniekaanval. Door het beheersen van hoe je lichaam reageert op situaties die een adrenaline rush te activeren, kunt u de adrenaline rush zelf.
  • Bepaal de oorzaken. Het bepalen van de triggers van uw adrenaline rush kan u helpen voorkomen of omgaan met uw adrenaline rush. Kennis te nemen van situaties waarin u de ervaring van de symptomen van een adrenaline rush. U kunt vermijden of verminderen uw blootstelling aan deze triggers door het bepalen van de aard van uw adrenaline rush.
  • Realiseer de werkelijke situatie. Opnieuw oriënteren met je omgeving als je een adrenaline rush ervaren. Bijvoorbeeld, als u vindt dat u een adrenaline rush hebben wanneer uw deadline is slechts een paar uur rijden, of als u nodig hebt om te spreken voor een groot publiek en een adrenaline rush ervaren, gerust te stellen zelf dat de situatie onder controle is en dat de dan zul je prima.
  • Adem. Inname van diepe, langzame ademhalingen kan uw bloeddruk, hartslag en ademhaling waardoor het regelen van een adrenaline rush te verlagen. Neem 10 langzaam en diep adem om u tot rust en de controle van een adrenaline rush te nemen.
  • Verlaag stimulerende inname. Stimulerende middelen zoals koffie, sigaretten en suikerhoudende voedingsmiddelen en dranken kan de kans op een adrenaline rush te verhogen. Langzaam afnemen van de hoeveelheid koffie die je drinkt, stoppen met roken door middel van alternatieve middelen en het gemak uit suikerhoudend voedsel en drinken om de kans op een adrenaline rush te verlagen.
  • Minimaliseer stress. Stress is een belangrijke trigger voor een adrenaline rush. Minimaliseer uw stress door het vermijden van stressvolle situaties om een ​​adrenaline rush te controleren. Als uw levensstijl heeft veel van de betrokken stress, kunt u het nemen van yoga of meditatie lessen om je stress onder controle en de gevallen van een adrenaline rush te verlagen.
  • Professioneel advies. Als je merkt dat je met een adrenaline rush te vaak, medische hulp te zoeken van een arts of een psychiater. Bepaalde medicijnen kunnen controleren een adrenaline rush. Vraag naar recept medicatie speciaal gemaakt om u te ontspannen en uw adrenaline rush te controleren.


Hoe kan ik een adrenaline rush te controleren. Begrijpen wat het betekent om te controleren een adrenaline rush.
Hoe kan ik een adrenaline rush te controleren. Begrijpen wat het betekent om te controleren een adrenaline rush.

Naar aanleiding van de bovenstaande stappen kan u helpen bij de bediening van een adrenaline rush. Vergeet niet om jezelf gerust te stellen dat je niet in een stressvolle situatie dat een toename van adrenaline uw lichaam nodig heeft. Lessen cafeïne, suiker inname, en stoppen met roken als stimulerende middelen kan de kans op een adrenaline rush te verhogen. Minimaliseer stress bij een adrenaline rush te voorkomen, als stress triggers uw lichaam vrij te geven meer adrenaline om u te helpen omgaan met stressvolle situaties. Als al het andere faalt, een arts raadplegen.