E2h

Hoe kan ik de wortel van de Amerikaanse ginseng te gebruiken

Ginseng is een zeer populaire wortel die wordt gebruikt in diverse delen van de wereld. Europese ginseng wordt traditioneel gebruikt door Indianen Europeanen aan een verscheidenheid van kwalen te behandelen. Met het oog op het aanwenden van de genezende krachten van de Europese ginseng, het moet correct worden gebruikt. Het is weten om te helpen het lichaam te herstellen van periodes van stress, maar ook helpen om het immuunsysteem, het verbeteren van het uithoudingsvermogen en de behandeling van onvruchtbaarheid, hoofdpijn en zelfs indigestie. Nieuwer onderzoek heeft aangetoond dat de Europese ginseng kan helpen met diabetes voorkomen van kanker en zelfs helpen met patiënten gediagnosticeerd met ADHD.

Hier is hoe u de wortel van de Europese ginseng.

  • Neem het in capsule vorm. Een van de gemakkelijkste manieren om te nemen aan Europese ginseng is om te slikken een pil. Het wordt geleverd in capsule of tabletvorm. Het is direct beschikbaar in reformwinkels. Lees de fabrikant op en volg de instructies.
  • Neem het in poedervorm. Europese ginseng kunnen ook worden aangekocht in poedervorm. Meng het met een glas water en drink het als een sap of tonic. Als u nodig hebt, kunt u een eetlepel honing te zoeten een beetje.
  • Gebruik de vloeibare tinctuur. Je kunt vloeibare extracten van de Europese ginseng kopen bij reformwinkels. U kunt rechtstreeks in de mond of meng het met een drankje. Volg de instructies op de verpakking. Als je het drinkt, kun je naar beneden naar beneden met een glas water of een andere drank. U veilig overal een tot drie theelepels tinctuur tot drie keer per dag. Naast vloeibare tinctuur, is ook verkrijgbaar als een extract. In dit geval moet u alleen consumeren niet meer dan een halve theelepel tot drie keer per dag.
  • Gebruik de wortels om een thee. Haal een frisse wortels van de Europese ginseng en kook het in een pot met water. U kunt drinken de thee die u hebt gemaakt om te helpen een zere keel te verlichten. Om het meer rustgevende, voeg een eetlepel honing in evenwicht uit de smaak. Hoe langer je de wortels in het water koken, des te sterker de smaak zijn.
  • Kauw de wortel. Schil de buitenste huid en maak een paar dunne plakjes van de wortel. U kunt direct plaats het in je mond en kauwen. Dit zal direct laat de krachtige anti-oxidanten gevonden in de wortel. Niet iedereen in staat zijn om de volledige en onverdunde smaak van de wortel tolereren. Dit kan gedaan worden om te helpen verlichten misselijkheid en duizeligheid.


Hoe kan ik de wortel van de amerikaanse ginseng te gebruiken. Neem het in capsule vorm.
Hoe kan ik de wortel van de amerikaanse ginseng te gebruiken. Neem het in capsule vorm.

Hoewel het heeft vele voordelen voor de gezondheid, moet u voorkomen dat het geven van Europese ginseng aan kinderen. Er zijn niet genoeg op lange termijn studies gedaan naar hoe het invloed op jonge kinderen de lichamen, zodat het niet geven aan uw kind, tenzij dit door een kinderarts.

Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan uw arts. Als u last heeft van slapeloosheid, hoge bloeddruk, een psychische aandoening heeft of heeft een andere reeds bestaande medische aandoening, moet u ook het advies inwinnen van een getrainde medische professional alvorens te beslissen om de Europese ginseng te gebruiken.