E2h

Hoe kan ik de voorkant squats doen met kettlebells

De oefening is spannend als je anticiperen op fantastische buikspieren en lichaam tonen. Maar lichamelijke activiteit kan saai zijn als je aan het doen bent herhaalde oefeningen sets. Voeg kettlebells in je fysieke training om de eentonigheid te doorbreken. Ketttlebells zijn verwant aan dumbbells en ze komen in verschillende maten. Hier zijn de stappen en gids om u te helpen voor squats met kettlebells.

Hoe kan ik de voorkant squats doen met kettlebells. De kettlebell voor squat lichaamsbeweging.
Hoe kan ik de voorkant squats doen met kettlebells. De kettlebell voor squat lichaamsbeweging.

Begrijp kettlebells. Dumbbells zijn anders dan kettlebells in de manier waarop ze worden behandeld. Het handvat van een halter is in het centrum en evenwicht, maar de steel van een kettlebell uitsteekt vanaf de zijkant en dient als extra scharnier controle. Het gewicht van een kettlebell zal opwegen tegen de zwaartepunt van je lichaam, zodat je je hele lichaam gebruiken, inclusief uw vitale core spieren om u te helpen in evenwicht te brengen. De kettlebell voor squats zal training je hamstrings, bilspieren, en quads, zodat u kunt een dynamische en effectieve oefening.
Voor balans, uit te breiden en strek je andere hand in de voorkant van je lichaam. Focus op de spanning op je schouder, elleboog en pols. Sustain de spanning in je hele beweging omdat het zorgt voor een bredere motor paden in je hersenen, zodat uw spieren systeem zal functioneren als een enkelvoud eenheid. Het versterken van uw spieren tegelijkertijd zal u helpen voorkomen onevenwichtigheden die kunnen leiden tot skelet-en gewrichtsproblemen.

De kettlebell voor squat lichaamsbeweging. Begin met een gemiddeld gewicht kettlebell. Houd de kettlebell in rack houding-je ellebogen gebogen, moet uw gewicht in de voorkant van je schouders en je pols moet wit zijn.
Squat met je benen en trek de kettlebell. Gebruik de kettlebell niet verhogen door het gebruik van je rug omdat u misschien gooien of laten vallen van de kettlebell. Buig je arm als de kettlebell omhoog gaat. Curl terug uw pols en vervolgens plaatst u de kettlebell van vlees tussen de vouw van je biceps en onderarmen.
Stel je de positie van een honkbal catcher als je squat recht naar beneden. Om een ​​effectieve kraakpand te krijgen, steek je billen naar achteren. Laat je lichaam als je kunt, terwijl u het handhaven van de brace van uw kern. Je romp moet rechtop staan. Wanneer rechttrekken je lichaam omhoog, gebruik je hielen naar je lichaam te verhogen met de hulp van je heupen en onderlichaam. Voer de oefening voor 10 herhalingen voordat u overschakelt armen. Voer 3 front squats met kettlebells herhaling. Begin met weinig herhalingen als het moeilijk voor je, maar probeer je herhalingen te verhogen als je vooruitgang. Als u denkt dat u sterker worden, gebruik dan een zwaardere kettlebell.


Inschrijven jezelf in een sportschool als u dat wenst of het huren van een fysieke trainer als u een drukke agenda. U kunt kopen oefening video's, zodat je leert kettlebells en andere gerelateerde trainen in het comfort van uw eigen huis. Er zijn andere oefeningen die je kunt doen, zoals met kettlebell kettlebell schoon, twee-armige kettlebell ruk, en kettlebell windmolen. Het is raadzaam om uw arts te raadplegen voordat u met een trainingsprogramma. Een gezonde levensstijl en wijden genoeg worden gedisciplineerd dat je volgt je oefening geloften, zodat u uw gewenste lichaam en gezondheid te bereiken op zijn tijd.