E2h

Hoe kan ik de verkoudheid te voorkomen

Hoewel niet dodelijk

Hoewel niet dodelijk, kan de verkoudheid vrij een ergernis dat ons vermogen om productief te zijn en energiek belemmert. Elk jaar miljoenen mensen de juiste voorzorgsmaatregelen te weren van de verkoudheid, maar er is veel misleidende informatie over wat deze voorzorgsmaatregelen zijn. Hier zijn een aantal effectieve en bewezen manieren om de verkoudheid te voorkomen dat kruipend omhoog op u van dit jaar.

  • Eerst en vooral, zal u wilt alles wat je kunt doen om je lichaam goed te onderhouden op een gezonde manier. Maar al te vaak, mensen beginnen het doen van de juiste dingen voor hun lichaam eens koud symptomen verschijnen. Ga voor het spel en begin met trainen en eten goed. Het is ideaal om te oefenen voor ten minste 30 minuten per dag, maar zo lang als je regelmatig oefenen passen in uw schema, wordt u het versterken van uw immuunsysteem. Uitoefening verhoogt ook uw bloedstroom en zuurstof niveaus.
  • Gezond eten is ook belangrijk, dus richten op donkergroen, rood en geel fruit en groenten. Deze zitten vol met voedingsstoffen en vitaminen die het immuunsysteem stimuleren en te vechten tegen bacteriën. Ook moet u vitamine C toe te voegen in uw dag of door het nemen van een supplement of het eten van fruit en groenten die rijk zijn aan vitamine C.
  • Het nemen van zink is een andere effectieve manier om de verkoudheid te voorkomen. Zink supplementen kunnen worden genomen op een regelmatige basis of kan worden gevonden in een aantal gemeenschappelijke medicijnen. Zink is bewezen dat de duur en de ernst van de verkoudheid, dat is waarom zo veel koud medicijnen worden verpakt met dit mineraal te verminderen. Zicam verkoudheid bijvoorbeeld kan worden genomen bij de eerste tekenen van een sinus koude.
  • Een andere effectieve manier om de verkoudheid te voorkomen is om te drinken veel van vloeistoffen, met name water. Dit houdt het lichaam gereinigd en gehydrateerd. Om ervoor te zorgen dat u voldoende vocht te drinken, zorg ervoor dat uw urine is bijna of helemaal duidelijk.
  • Een van de beste manieren om het griepvirus te voorkomen is om je handen uit de buurt van het gezicht, omdat de verkoudheid en griep virus reist door de ogen, neus en mond. Hoewel het belangrijk is om de handen uit de buurt van het gezicht, moet u ook om ze schoon te maken. Was uw handen regelmatig gedurende 20 seconden met warm water en zeep. Als een wastafel niet beschikbaar is, gebruik dan een hand sanitizer dat doodt 99,9 procent van de virussen.

Bovendien

Hoe kan ik de verkoudheid te voorkomen. Gezond eten is ook belangrijk.
Hoe kan ik de verkoudheid te voorkomen. Gezond eten is ook belangrijk.

Bovendien, bij hoesten of niezen, geen gebruik maken van je handen naar je mond of neus te bedekken. Dit zet kiemen terug op uw handen. In plaats daarvan, hoest of niest in een weefsel of je elleboog.

De laatste manier kun je een slijm koude te voorkomen is door het houden van het lichaam zo zorgeloos mogelijk te maken. Zorg voor voldoende rust en het gebruik van ademhalingstechnieken als je overweldigd voelen.