E2h

Hoe kan ik de symptomen van bijnier storing te behandelen

Na bijnier storing kan plaats je in een verlammende situatie waarin je niet normaal kan functioneren zoals u gewend bent. Plotseling je merkt dat je wakker schijnbaar aan de verkeerde kant van het bed elke ochtend. Je voelt je chagrijnig, moe en hebben geen enkele interesse in de dingen die je gebruikt om actief te doen. Nu als je wilt om een ​​meer productieve en langer leven moet je een manier vinden om uw symptomen van bijnier storing te behandelen.

Een manier van behandelen bijnier storing (of algemeen bekend als bijnierinsufficiëntie) is door het zoeken medische hulp. Zoals u betrekking hebben op uw arts de symptomen je hebt voelen en ervaren, kan hij eisen dat u bepaalde laboratoriumtests die kunnen bestaan ​​uit bloedonderzoek, urineonderzoek, elektrocardiogram en anderen die volgens hem relevant zijn voor de diagnose van uw aandoening te ondergaan.

Aan de ene kant zijn deze medische tests zijn nuttig

Hoe kan ik de symptomen van bijnier storing te behandelen. Aan de ene kant zijn deze medische tests zijn nuttig.
Hoe kan ik de symptomen van bijnier storing te behandelen. Aan de ene kant zijn deze medische tests zijn nuttig.

Aan de ene kant zijn deze medische tests zijn nuttig, omdat ze u helpen te ontdekken als u een bepaalde medische aandoeningen die waarschijnlijk geworteld zijn van uw bijnier vermoeidheid probleem. In dergelijke gevallen kan uw arts u met medicijnen te verlichten of te verhelpen door uw medische problemen. U kunt ook onderworpen worden aan bepaalde psychologische evaluatie en begeleiding om u te helpen omgaan met uw bijnier vermoeidheid.

Een andere manier van behandelen van de symptomen van bijnier storing is door het veranderen van uw levensstijl en voeding. U kunt dit te doen beginnen met het uitvoeren van een zelfonderzoek. De volgende zijn fundamentele stappen die u misschien wilt volgen:

  • Maak een zelfbeoordeling van uw levensstijl. Stel jezelf de volgende vragen: Hoe werk ik? Heb ik genoeg vrije tijd om te besteden voor mezelf? Hoeveel uur besteed ik werk elke dag? Moet ik turn down verzoeken of uitnodigingen wanneer mijn schema is al vol? Moet ik delegeren werk aan anderen? Is mijn huishouden in orde of in puin? Heb ik een goede relatie met familieleden?
  • Maak een evaluatie van uw dieet en de lijst naar beneden het voedsel dat je eet thuis en op het werk. Vergeet niet dat sommige voedingsmiddelen en dranken kan je het gevoel moe als in het geval van cafeïne-beladen voedingsmiddelen.
  • De lijst naar beneden de stressoren die je ontmoet elke dag. Inclusief deadlines op het werk, moeilijke familieleden, bazig collega, enz.
  • Evalueer uw dagelijkse schema en moet de activiteiten je bezig inch In staat zijn om onderscheid te maken welke van deze activiteiten zijn de meeste van uw tijd en energie te nemen.
  • Bestudeer uw prioriteiten in het leven. Bent u duwen jezelf te hard om een ​​droom promotie te bereiken? Bent u te hoog gegrepen en gefrustreerd op het einde wanneer je doel niet is bereikt?

Hoe kan ik de symptomen van bijnier storing te behandelen.
Hoe kan ik de symptomen van bijnier storing te behandelen.

De bovenstaande punten kunnen u helpen om tot de kern van je problemen, dat heeft geleid tot de storing van uw bijnieren. Let op dat een hectische levensstijl draagt ​​bij aan een strak en stressvol leven. Onder stressvolle omstandigheden, uw bijnieren de neiging om overwerkt en worden inefficiënt. Net als het menselijk lichaam, kunnen de bijnieren niet goed functioneren wanneer uitgeput. Rusttijden zijn noodzakelijk om hen de tijd om te herstellen van werken de klok rond.