E2h

Hoe kan ik de regels van veilige zwangerschap oefening te volgen

Het hebben van een baby kan een van de meest stressvolle

Het hebben van een baby kan een van de meest stressvolle, maar toch meest vervullende ervaringen in je leven. Je wordt dubbel nu zorgen maakt over uw persoonlijk welzijn en gezondheid, omdat je niet alleen het verzorgen van je eigen lichaam, maar je bent het verzorgen van de levensduur van uw ongeboren kind. Het is belangrijk dat je in staat om voor jezelf te zorgen door het volgen van de juiste voeding, het nemen van het advies van uw verloskundige, en het houden van jezelf fit. Je hebt misschien een harde tijd, vooral als je zwangerschap vordert, maar met de liefde van je partner en veel steun van familie en vrienden, je moet in staat zijn om te trekken door. Vergeet niet, zal het allemaal de moeite waard als je eindelijk te houden dat kleine bundel van vreugde in je armen.

Voorbij zijn de dagen dat zwangere vrouwen werden behandeld als invaliden en gedwongen om een ​​sedentaire levensstijl uit angst voor een miskraam. Geneeskunde is nu gevorderd tot een punt waar artsen beseffen dat de oefening is belangrijk voor het welzijn van zowel de moeder als het kind. Door de jaren heen, hebben artsen komen tot de consensus dat de oefening is niet alleen onschadelijk, maar is zelfs goed voor zowel de moeder als het ongeboren kind. U kunt nu uitoefenen zolang je de regels van veilige zwangerschap oefening te volgen.

  1. Eerste stap moeten worden betrokken te praten met uw arts. Hij zal uw scherm voor de eventuele voorwaarden die een contra-indicatie oefening. Als je fit en gezond, en hebben geen andere problemen die u zal stoppen van het nastreven van een actieve levensstijl, zal hij duidelijk dat je voor de oefening. Ook goed te luisteren naar het advies van de arts kan geven met betrekking tot welke activiteiten te vermijden en tot welke maand van de zwangerschap kunt u veilig gaan met de oefeningen die je hebt gepland. Je hebt ook kennis te nemen van de juiste voeding en die nodig zijn om een ​​veilige zwangerschap zorgen voor follow-ups.
  2. Neem nota van die oefeningen of sportieve activiteiten moet u vermijden. Deze zullen omvatten die sporten en activiteiten waar u op een hoger risico op vallen, of oefeningen die nadruk te leggen op je rug en gewrichten. Als uw saldo zal veranderen als gevolg van de toenemende omvang van uw baby, zullen de meeste activiteiten zoals fietsen en schaatsen niet aan te raden voor jou. Joggen en andere lage-intensiteit cardiovasculaire oefeningen kunnen meer geschikt als je wilt om het overtollige pondsprijs dat je onvermijdelijk krijgt tijdens je zwangerschap te verbranden.
  3. Draag geschikte kleding. Je moet er zeker van zijn dat uw bewegingen niet zo beperkt en dat u niet oververhitten en flauw van uitdroging. Het zal goed zijn om te investeren in een goed paar loopschoenen of cross trainers.
  4. Blijf op de hoogte van het juiste patroon van de oefening. Zorg ervoor dat u altijd gehydrateerd en uitdroging te voorkomen. Voordat u begint met uw training, te beginnen met stretching en warming-up activiteiten. Handhaven van een hartslag van 160 of lager. Neem de tijd om af te koelen na oefeningen en dat je weer strekken maken.

De oefening zal niet alleen goed zijn voor je lichaam

Hoe kan ik de regels van veilige zwangerschap oefening te volgen. Eerste stap moeten worden betrokken te praten met uw arts.
Hoe kan ik de regels van veilige zwangerschap oefening te volgen. Eerste stap moeten worden betrokken te praten met uw arts.

De oefening zal niet alleen goed zijn voor je lichaam, maar zal je gevoel van eigenwaarde en stemming helpen. Vergeet niet om veilig te blijven, en altijd benaderen een professionele wanneer u twijfels of vragen. Niet jezelf in gevaar.