E2h

Hoe kan ik de erfenis fitness ab roller rocker te gebruiken

Er zijn veel factoren op hoe kan men zeggen dat een persoon een fit ogende lichaam heeft. Sommigen kunnen zich richten op de armen, borst, borst, benen en buik. Onder al deze, met gestemde abs is waarschijnlijk de meest aantrekkelijke voor beide geslachten. Met een strak middengedeelte kan op vele manieren. Er is de oude manier van ab crunches en sit-ups. Sommigen gebruiken machines en constructies die het gemakkelijker maken om verschillende ab oefeningen te doen. Vandaag de dag, sommige mensen hun toevlucht tot het hebben van hun abs gedaan door dermatologen in klinieken of ziekenhuizen. Onder deze, het gebruik van constructies is het meest populair omdat ze kosten minder dan operaties en kan gedaan worden thuis of in de sportschool. Een van de meest gebruikte ab apparaten is de ab rocker. Er zijn veel bedrijven die er zijn die ab rockers als Legacy Fitness produceren. Hun producten zijn bewezen veilig en effectief.

Hier is hoe u de Legacy Fitness Ab Roller Rocker.

Voordat u kunt elke vorm van oefening te doen, zorg ervoor dat je fysiek geschikt zijn om dit te doen. Als u rugklachten of spier-en skeletaandoeningen, controleer dan eerst met uw arts voordat u de Ab Roller Rocker.

Hoe kan ik de erfenis fitness ab roller rocker te gebruiken. Koop een ab roller rocker.
Hoe kan ik de erfenis fitness ab roller rocker te gebruiken. Koop een ab roller rocker.

  • Koop een ab roller rocker. U kunt de Ab Roller Rocker online of bij Legacy Fitness winkels in winkelcentra of uit andere plaatsen. Bij het doen van oefeningen, kan het beter zijn om iets rekbaar en comfortabele kleding te dragen. Nauwsluitende outfits kunnen krijgen geript en kunnen ongemak als gevolg van wrijving veroorzaken.
  • Gebruik de ab roller rocker. Plaats je hoofd op de kop houder en laat je schouders op de vloer rusten. Ontspan de rest van je spieren, vooral de spier een deel van je nek. Misschien krijg je een stijve nek later als je niet ontspannen uw nekspieren. Plaats je handen op de handgrepen aan de bovenkant van de ab rocker. Maak het geheel van uw armen niet wikkel op de handgrepen of je het risico uitpersen van uw schouder-en nekspieren.
  • Rock jezelf heen en weer. Buig je knieën en houd uw voeten uit elkaar. De breedte mag niet te groot. Je hoeft alleen maar aan te passen aan de rest van je lichaam. In plaats daarvan Houd je onderrug dicht op de vloer van de opheffing van het samen met je bovenlichaam. Start wiegen je bovenlichaam door het te verplaatsen naar voren, druk uit te oefenen op de rocker en niet op je armen. Uw bovenlichaam moet volledig zijn van de vloer wanneer je dit doet. Vervolgens weer op je liggende positie zo langzaam als je kunt. Onderrug moet nog steeds in contact met de vloer. Een "rock" komt overeen met een ab crunch. Als je een beginner bent is het raadzaam om te doen vijftig tot honderd crunches. Blijf dit doen meer als je denkt dat je het onder de knie te krijgen.


U hoeft niet te doen stam al uw bovenlichaam spieren alleen maar om een ​​ab crunch doen. De Ab Roller Rocker laten we je het gemakkelijker en minder inspannend. U kunt ook genieten van tv te kijken terwijl het gebruik van de Ab Roller Rocker. Houd in gedachten dat het hebben van mooi uitziende abs hangt vooral af van uw inzet en toewijding, zelfs als hulpmiddelen beschikbaar zijn.