E2h

Hoe kan ik de drop doen naar beneden hoelahoep truc

Het uitvoeren van hula hoop als een oefening geeft energie en plezier

Het uitvoeren van hula hoop als een oefening geeft energie en plezier. U hoeft alleen wat oefening en flexibiliteit om het te beheersen. Het belangrijkste doel van hoelahoep oefening is het versterken van uw buikstreek, maar u kunt hoelahoep ook doen om toon je hele lichaam. Voer hoelahoep 30 minuten per dag en 3 keer per week als je gewicht wilt bijsnijden. Voor snellere resultaten, uit te voeren hoelahoep 30 minuten per dag. Hieronder staan ​​de stappen en handleidingen over hoe om de drop doen naar beneden hoelahoep truc.

  • Koop een gewogen hoelahoep. Koop een gewogen hoelahoep in een fitness winkel of een sportwinkel. Een gewogen hoelahoep zal toon en stevig je lichaam, en je krijgt ook aëroob gezond. De gewichten geven u weerstand die je nodig hebt in het werken je spiergroepen. Koop geen speelgoed hoelahoep omdat het niet kan vervangen door een gewogen hoelahoep. U kunt gebruik maken van een standaard speelgoed hoelahoep als je alleen gebruiken voor de lol.
  • Leer de hoelahoep basics. Doe de hoelahoep rond je middel. Stevig vast de ring met uw twee handen. Beweeg uw taille rond in een cirkelvormige beweging. De hoepel zou kunnen vallen bij uw eerste pogingen, maar blijven proberen en u zult in staat zijn om de beweging te ondersteunen als je vooruitgang. De fundamentele hoelahoep beweging zal toon je middel en maak uw heup gewrichten soepel. Balans ene voet naar de andere in staat eenvoudig door uw beweging terwijl het doen van uw hoelahoep oefening.
  • Leer de drop-down hoelahoep truc met behulp van uw eerste hand. Maak een lasso met behulp van uw eerste hand. Kijk naar uw borduurring en gebruik je tweede hand om de opening te bereiken. Door het bereiken van met je vrije hand je warming-up en het krijgen van jezelf in ritme. Als je klaar bent, wacht op de opening van de hoepel te komen in de voorkant van je lichaam, gebruik dan uw tweede hand om de opening van de hoelahoep te bereiken. Als uw tweede hand grijpt je hoepel, maken een bocht dan drop-down de hoepel in je borst en laat de hoepel om je middel. Beweeg uw taille in een cirkelvormige beweging totdat je jezelf in ritme. Draaien is van vitaal belang in het leren van het drop down truc, omdat het vertraagt ​​je hoepel een beetje die u helpt uitvoeren van uw bewegingen makkelijker. Je zult niet meer nodig uw tweede hand als je vertrouwd te raken bij het uitvoeren van de lasso en de drop-down hoelahoep truc.
  • Discipline om je lichaam gezonder en fitter. Zorg ervoor dat u geen hoelahoep trainingssessies missen. Probeer vooraf hoelahoep bewegingen of oefeningen als je wennen in het drop down hoelahoep truc. Gebruik hula hoop in je andere lichaamsdelen zoals de hals, armen en borst, zodat u een vollere lichaamsbeweging te hebben.


Hoe kan ik de drop doen naar beneden hoelahoep truc. Koop een gewogen hoelahoep.
Hoe kan ik de drop doen naar beneden hoelahoep truc. Koop een gewogen hoelahoep.

Het doen van hoelahoep vaak zal zeker zorgen dat u gezonder, maar vergeet niet om een ​​gezondere levensstijl voor een volledige ronde welzijn. U kunt ook aanmoedigen uw andere familieleden en vrienden om gezonder te worden door de uitoefening van met het gebruik van een hoepel, omdat het kan worden gedaan door mensen van alle leeftijden.