E2h

Hoe kan ik Bikram Yoga doen

Bikram yoga of "hot yoga 'is een vorm van yoga beoefend in een kamer verwarmd tot 100 graden Fahrenheit. Gedurende de sessie, wordt u verwezen naar de praktijk 26 vormt, terwijl de warmte stimuleert uw zweetklieren en kunt u laat u toxines. Door de verjonging, wellness, en restauratie ervaren door Bikram yoga beoefenaars, wordt deze vorm van yoga steeds populairder onder jong en oud.

Hoe kan ik bikram yoga doen. Houd een kleine handdoek in de buurt.
Hoe kan ik bikram yoga doen. Houd een kleine handdoek in de buurt.

Lees verder om te leren hoe Bikram yoga te doen.

  1. In tegenstelling tot andere vormen van yoga, kun je niet gewoon kopen een DVD en de asana's (houdingen) te doen in uw woonkamer. Omdat het volledige voordeel van Bikram yoga kunnen alleen worden ontvangen als je het in een verwarmde ruimte, moet u zich aanmelden voor een cursus bij een lokale Bikram studio.
  2. Een Bikram yoga les duurt ongeveer 90 minuten, dus bereid zijn om yoga te voeren in een hoge temperatuur voor zo lang!
  3. U wordt veel zweten als gevolg van de hitte en de fysieke training, dus zorg ervoor dat je drinkt vooraf veel water. Je moet ook zorgen voor een fles water bij je tijdens de les.
  4. Eet niets voordat je Bikram yoga-les, anders zul je krampen, pijn, pijn, en indigestie ervaren.
  5. Draag comfortabele, lichtgewicht katoenen kleding die niet in de weg van de houdingen of dat zal blootstellen onderdelen u niet gezien wilt worden. Vrouwen meestal de voorkeur aan het dragen van een sport-bh en een korte broek, mannen kunnen een katoenen tank top te dragen. U kunt ook om gelaagde kleding te dragen om je lichaamstemperatuur te regelen. Als je begint te voelen warmer, verwijdert u de lagen en leg ze terug op als je af te koelen.
  6. Houd een kleine handdoek in de buurt. Door al het zweten en de vochtigheid, zal uw mat glad. Gebruik je handdoek om uw mat, of je voorhoofd en handen af ​​te vegen. Er zijn ook speciale yoga matten je kunt kopen voor Bikram dat een betere tractie bij hoge luchtvochtigheid zorgen.
  7. Laat je lichaam tijdens de cooling-down sessie ontspannen aan het einde van de les. Weersta de drang om op te staan ​​en begin de dag waarop de klas binnenkomt vormen het lijk. Deze houding is van cruciaal belang, omdat het zal helpen uw lichaamstemperatuur aan te passen.

Bikram yoga houdingen kunt u zich misselijk of licht in het hoofd

Bikram yoga houdingen kunt u zich misselijk of licht in het hoofd, als je lichaam ervaart ook een detox proces. Als je het gevoel te warm en ongemakkelijk, zitten of liggen op je mat, maar blijf in de kamer. Verplaatsen snel van een verwarmde ruimte om een ​​koele kamer na een training als dat uw systeem shockeren.

Bikram yoga houdingen kunt u zich misselijk of licht in het hoofd. Laat je lichaam tijdens de cooling-down sessie ontspannen aan het einde van de les.
Bikram yoga houdingen kunt u zich misselijk of licht in het hoofd. Laat je lichaam tijdens de cooling-down sessie ontspannen aan het einde van de les.

Yoga gaat over genezing ontspanning. Het is niet een praktijk waarin u wordt gevraagd om jezelf te duwen om je grenzen. Weet wat je grenzen zijn en niet daag jezelf te veel. U zult beter met geduld en met de tijd.

Als je nog nooit gedaan Bikram yoga voor en hebben veel vragen, spreek dan met de instructeur of een vriend over je twijfels en vragen.