E2h

Hoe kan ik Asperger symptomen te herkennen

Het syndroom van Asperger is een ontwikkelingsstoornis ziekte die kinderen treft. Kinderen met deze aandoening kan moeite hebben het ontwikkelen van hun taal-en communicatievaardigheden. Het is ook een Autisme Spectrum Stoornis (ASS), waarvoor andere voorwaarden heeft afgezien van Asperger, zoals autisme, jeugd desintegratieve stoornis en Rett syndroom. Als u denkt dat uw kind moeilijkheden bij het ontwikkelen zijn taal-en communicatievaardigheden beschikt, kan ze lijden aan het Syndroom van Asperger. Houd je ogen en geest open voor de situatie van uw kind. Hier zijn een aantal symptomen die u kunt observeren om te zien of uw kind Asperger.

Hoe kan ik asperger symptomen te herkennen. Vermijdt contact met de ogen.
Hoe kan ik asperger symptomen te herkennen. Vermijdt contact met de ogen.

  • Vermijdt contact met de ogen. Dit is een van de verklikker tekenen om op te letten. Meestal, als je met haar praat, ze niet aan uw ogen.
  • Onhandig en ongecoördineerd. Sinds ze heeft vertraagd ontwikkelingen, kan ze lijken onhandig en ongecoördineerd dan de meeste kinderen van haar leeftijd. Ze kan struikelen en vallen vaak of iets laat vallen terwijl u ze.
  • Repetitief gedrag. Dit is een kenmerk dat kinderen met een neurologische aandoening hebben. Als uw kind draait zich om over en over en lijkt niet te duizelig, of als ze graag haar lichaam heen en weer bewegen, kan ze lijden aan Asperger.
  • Eigenaardige gedrag. Als ze rond andere mensen, kunnen ze vertonen gedrag dat de meeste kinderen van haar leeftijd niet doen. Alsof ze wil niet praten met iemand of met de kinderen spelen, of in een formele taal ongeschikt zijn voor haar leeftijd praten.
  • Moeilijkheden bij het ​​communiceren. Ze kan het moeilijk vinden om met mensen te communiceren zonder woorden. Lichaamstaal is een moeilijk ding om te begrijpen voor haar. Leer haar elementaire non-verbale communicatie, zoals wuivende handen voor afscheid en knikken met het hoofd voor ja.
  • Obsession op een enkel item. Als je ziet dat je kind het grootste deel van de tijd bezig met een stuk speelgoed of onderdeel, het negeren van enig ander ding dat ze heeft, kan ze lijden aan Asperger.
  • Verhoogde gevoeligheid. Kinderen met Asperger zijn zeer gevoelig. Uw kind kan worden verstoord door harde geluiden, sterke smaken en texturen. Zelfs als het geluid niet te hard, je kind is. Toen ze rond, zorg ervoor dat je niet luide muziek af te spelen.
  • Praat veel. Als je met haar praat, gaat ze meestal op over haar favoriete item, als een stuk speelgoed. Dit is waar ze verwoordt haar gedachten. Vaak gesprek met een kind dat Asperger is eenzijdig. Zij is de enige die praat en je kunt nauwelijks beantwoorden omdat ze niet geven u de tijd om te reageren.


Hoewel kinderen met Asperger kan verschillen van de meeste kinderen

Hoewel kinderen met Asperger kan verschillen van de meeste kinderen, ze zijn speciale toch. Als we kinderen tegenkomen met deze aandoening, moeten we hen niet anders aanvoelen of minder dan de andere kinderen. In plaats daarvan moeten we veel meer aandacht besteden aan hen en hun behoeften. Daar hebben ze speciale behoeften, moeten de ouders ervoor zorgen dat ze alles wat ze nodig hebben om het leven makkelijker maken voor hen te krijgen. Er zijn scholen die tegemoet te komen aan bijzondere behoeften kinderen. Het betekent niet dat kinderen met ontwikkelingsstoornissen vertragingen niet naar school kunnen en te leren. Als ze leren hoe ze hun conditie te beheren, kunnen ze net zo normaal als ieder ander.