E2h

Hoe kan ik alles met vitamine D te verbeteren

Er zijn een aantal vitaminen die u kunt nemen dat vrijwel alles in je lichaam of systeem te verbeteren. Mensen denken vaak dat alleen vitamines handelen voor een bepaald doel, bijvoorbeeld vitamine C werkt alleen het imago van uw immuunsysteem of dat Vitamine A handelingen met het oog op het behoud een goed gezichtsvermogen en de huid. Maar er is een vitamine die kan doen bijna alle doeleinden een vitamine ooit kan geven. Vitamine D is het krijgen van goede recensies van studies en artsen de laatste tijd van het hebben van een paar goede voordelen voor uw gezondheid. Dit is waarschijnlijk wel gelabeld als de meest efficiënte vitamine. U kunt vitamine D per dag en verbeteren op bijna alles.

  • Als u probeert om wat gewicht te verliezen en je moet wat aanvulling moeten geven je een boost, kan vitamine D te geven kan nuttig zijn. Vitamine D kan daadwerkelijk helpen reguleren de eetlust en controleert uw drang om een ​​feest te eten. Dit is vooral effectief wanneer het seizoen is kouder en je lichaam het vetgehalte is enigszins stagneert in het koude weer. Inname van vitamine D kunnen uw lichaam helpen de controle van uw dieet dus helpen uw gewicht te beheersen.
  • Als je het gevoel een beetje depressief of soms moet je een aantal boost in uw stemming, neem vitamine D aan uw niveaus van serotonine te houden in een goed niveau die daadwerkelijk kan verminderen depressie. Regulering van uw stemming met Vitamine D is essentieel belang, vooral in stressvolle dag als het krijgen geladen met werk of school werk.
  • Er zijn studies die aantonen dat voldoende hoeveelheden van vitamine D bij oudere vrouwen kan het risico op hart-en vaatziekten te snijden. Dit komt omdat vitamine D voorkomt calcium uit te bouwen in de slagaders van het hart en verstopping hen. Vitamine D effectief kan zijn bij het verlagen van het risico op prostaatkanker, darm, eierstok-en borstkanker en.
  • Als je een body builder of gewoon een actieve levensstijl, kan vitamine D u helpen bij het bouwen en toning uw spieren. Het voorkomt osteoporose door het houden van uw calciumspiegel normaal en helpt bij de opbouw sterkere botten. Zwakkere botten zorgen dat u gevoelig voor breuken, zelfs voor slechts een korte val. Door het opbouwen van je vitamine D, kan je botten bestand tegen een mild trauma.
  • Naast Vitamine C Vitamine D kan gunstig zijn voor het stimuleren van en het bouwen van een sterker immuunsysteem. U maken uw lichaam systeem volledig verdediging tegen verkoudheid en griep.

De meest natuurlijke bron van vitamine D is het zonlicht

Hoe kan ik alles met vitamine D te verbeteren. Als u probeert om wat gewicht te verliezen en je moet wat aanvulling moeten geven je een boost.
Hoe kan ik alles met vitamine D te verbeteren. Als u probeert om wat gewicht te verliezen en je moet wat aanvulling moeten geven je een boost.

De meest natuurlijke bron van vitamine D is het zonlicht. Wees voorzichtig dat u zich niet bloot te stellen aan de schadelijke UV-stralen tussen 9u en zestien gedurende de dag. Tijdens deze tijden, de zon kan een mogelijke oorzaak voor huidkanker zijn, dus u blootstelling aan 10 tot 15 minuten en op het juiste moment van de dag. U kunt vitamine D-supplementen die komen in capsules of tabletten, maar u kunt genieten van voedsel dat u vitamine D ook. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D zijn vette vis zoals zalm en sardines. Melk bevat vitamine D ook, maar het heeft niet genoeg inhoud om je te vullen voor een hele dag. U dient in meer melk, omdat het bevat enkel ongeveer 50 tot 100 IE vitamine D en je lichaam heeft ten minste 1.500 tot 2.000 IE per dag.