E2h

Hoe kan iemand met anorexia te ondersteunen

Anorexia nervosa is geen licht onderwerp om over te praten

Anorexia nervosa is geen licht onderwerp om over te praten. Het gaat om een ​​persoon die het verlies van de perceptie over zichzelf en psychologische problemen die ze niet zou toegeven. Deze eetstoornis meestal van invloed op vrouwen maar kunnen ook mannen beïnvloeden. Het kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en kan leiden tot de dood. Iedereen die beschikt over Anorexia zou moeten hebben vrienden en familie die er zijn voor haar, om haar te steunen in de richting van herstel. Als u een van degenen die iemand kent die heeft prooi zijn gevallen aan deze dodelijke eetstoornis, hier zijn enkele suggesties over hoe om haar te ondersteunen.

Hoe kan iemand met anorexia te ondersteunen. Iemand die anorexia kan ernstige concentratie-en aandachtsproblemen.
Hoe kan iemand met anorexia te ondersteunen. Iemand die anorexia kan ernstige concentratie-en aandachtsproblemen.

  1. Ze is prikkelbaar. Ze vindt storing in de kleinste dingen. Je moet geduld te oefenen, vooral als je leeft met haar. Wees degene die is rustig en rationeel. Het is niet gemakkelijk om te doen weet ik, maar je moet altijd in gedachten houden dat ze een eetstoornis heeft en dit beïnvloedt haar gedrag.
  2. Iemand die anorexia kan ernstige concentratie-en aandachtsproblemen. Als ze vertoont deze symptomen haar te helpen door het maken van haar te herinneren dingen en vraag haar om zich te concentreren op de taak bij de hand. Ze kan niet vragen uw hulp maar als je zal meer oplettend, kun je dat ze lijkt soms te zien op een verlies.
  3. Moeite met slapen is een van de factoren die ze moet behandelen. Ze kan woelen en draaien 's nachts. Denken te veel en nadruk over haar uiterlijk, haar gewicht en haar leven. Dit zou haar vermoeide gedurende de dag. Hulp bij het huishouden, zonder gevraagd om, zoveel als je kunt. Het zal haar het gevoel zo veel beter en maken de dag lichter voor haar.
  4. Het lijkt een goede zaak dat ze wil al te behagen iedereen zijn. Dit is een ander deel van anorexia. Ze kan worden uitblinken te veel in het maken van vriendschappen of het doen van alles wat op het werk. Je zou te maken hebben met extreme vrijgevigheid of vriendelijkheid dat is niet echt deel uit van wie ze werkelijk is. Dit is ook gevaarlijk gedrag dat kan leiden tot worden benut door andere mensen. Zorg ervoor dat u oppassen voor haar daden en doen wat nodig is om haar te stoppen van het geven van te veel van zichzelf.
  5. Ze zal altijd te maken met vragen over voedsel. Hoeveel eten ze neemt in, wat ze niet willen eten, braken en zelfs het doen van delen van het eten dat is niet normaal. U kunt een groep die zich bezighoudt met anorexia aan te sluiten. Hier kan ze sneller herstellen omdat ze met mensen die ondergaan dezelfde aandoening. Praat met haar en overtuig haar dat ze hulp nodig heeft. U kunt kijken op de site Nationale vereniging van anorexia nervosa en de bijbehorende eetstoornissen of ANAD. Het bevat handige links over de behandeling, de diensten die zij aanbieden en een hulplijn je zou kunnen noemen. Zeker ergens kon ze beseffen dat het leven beter zou kunnen worden.

Het is niet makkelijk zal zijn om te leven met iemand die anorexia

Het is niet makkelijk zal zijn om te leven met iemand die anorexia. Het zou altijd moeilijker voor degene die gaat door het wel. Dus hebben genoeg geduld en begrip. Wees er om te luisteren en dat alles gaat wel goed te verzekeren. Zoek hulp van anderen die zijn onderworpen aan dezelfde aandoening. Meer informatie en in staat zijn om deze aandoening te bestrijden met haar.