E2h

Hoe kan het lopen longontsteking symptomen te herkennen

Jaren geleden, was longontsteking bekend als een gevreesde ziekte

Jaren geleden, was longontsteking bekend als een gevreesde ziekte. Op dit moment, longontsteking is slechts een frequente aandoening, die gewoonlijk aanwezig zijn in kleine kinderen, adolescenten en ouderen. De gebruikelijke oorzaken van longontsteking zijn kwetsbaar immuunsysteem, inwendige aandoeningen, en pulmonaire ziekte. Zij aan wie behandelingen of geneesmiddelen tegen kanker of kwaadaardige cellen hadden ook gevoelig voor longontsteking.

Wanneer een patiënt wordt gediagnosticeerd met het lopen longontsteking, heeft hij de mogelijkheid moet worden behandeld buiten het ziekenhuis en hebben medicijnen bij het comfort van zijn eigen huis in tegenstelling tot andere gevallen van longontsteking. Hoewel het nog steeds een besmettelijke ziekte en iedereen kan een drager, kan het lopen longontsteking behandeld worden door het nemen van voorgeschreven antibiotica en met volledige bedrust.

Hoe kan het lopen longontsteking symptomen te herkennen. Die lijden aan milde tot matige koorts en koude rillingen zijn ook de symptomen van het lopen longontsteking.
Hoe kan het lopen longontsteking symptomen te herkennen. Die lijden aan milde tot matige koorts en koude rillingen zijn ook de symptomen van het lopen longontsteking.

Hier zijn een aantal waarschuwingen over hoe te herkennen lopen longontsteking symptomen:

  • Als uw hoest is persistent en toch de antibiotica of medicijnen die u gebruikt lijkt geen effect te hebben, is het tijd om uw arts te raadplegen en de echte score te leren kennen. Informeer uw arts de datum waarop uw hoest gestart en de medicijnen die u heeft te nemen, omdat het zich zo dat hij kon geven u verdere tests.
  • Die lijden aan milde tot matige koorts en koude rillingen zijn ook de symptomen van het lopen longontsteking. Wees voorzichtig met hoe lang je al het nemen van pillen om je koorts te genezen. Meestal is de koorts verdwijnt binnen maximaal drie dagen. Als het doet niets af aan binnen die termijn, contact op met uw algemene arts, zodat u zal worden behandeld de afgelopen.
  • Hoge koorts is meestal een gevolg van keelontsteking. Wanneer dit gebeurt, kan over de toonbank tabletten niet nuttig zijn.
  • Wandelen longontsteking wordt veroorzaakt door een ontsteking van de longen als gevolg van irriterende stoffen en andere chemicaliën. Moeite met ademhalen is een symptoom van deze ziekte, vooral als je hoesten en niezen vreselijk. Dit kan ook leiden tot pijn op de borst en andere ziekte van de longen en het hart. Zodra je het gevoel dat dit soort ongemak, niet afhankelijk zijn van zelfmedicatie en bezoek het dichtstbijzijnde ziekenhuis voor een complete check-up.
  • U kunt ook last hebben van buikpijn van tijd tot tijd als je besmet met het lopen longontsteking virus.
  • Als alle van de bovenstaande symptomen zich voordeden, zeker, zou je je voelen vermoeidheid en stress. De oefening is niet een goed idee op dit punt te verhogen uithoudingsvermogen. Gebrek aan energie en wordt onrustig de hele tijd is een teken van ziekte.

Het verzorgen van jezelf is heel belangrijk vanaf het begin

Het verzorgen van jezelf is heel belangrijk vanaf het begin. Begin uw dag door het nemen van vitaminen, meer in het bijzonder, om vitamine C verhogen de weerstand van uw immuunsysteem. Als het wordt goedgekeurd door uw arts, te voltooien 30 minuten te oefenen, zodat dagelijks dat je longen in staat zou zijn om op natuurlijke wijze ook ademen. Zorg voor een gezonde levensstijl en blijf weg van ondeugden. Tot slot, wees niet bang om naar uw huisarts te gaan van tijd tot tijd voor een regelmatige check-up zodat hij of zij kan uw gezondheid te controleren en op hetzelfde moment dat hij of zij zou kunnen geven u tips over hoe om ziekten zoals dit te voorkomen.