E2h

Hoe kan gezondheid van het hart met co - enzym Q10 te verbeteren

Co-enzym Q10 is een stof die van nature in het menselijk lichaam

Co-enzym Q10 is een stof die van nature in het menselijk lichaam, we creëren allemaal want het is van vitaal belang voor onze cellen. Co-enzym Q10 is ook aanwezig in zeer kleine hoeveelheden in veel voedsel dat we eten. Maar co-enzym Q10-gehalte is niet consistent bij iedereen, sommige mensen hebben lagere niveaus van co-enzym Q10, als gevolg van onvoldoende voeding, het gebruik van sommige geneesmiddelen op recept, en ziekten waaronder die van het hart. Als co-enzym Q10 tekortkoming wordt geconstateerd bij een patiënt met een hartaandoening, is het moeilijk te zeggen of de tekortkoming is oorzaak of gevolg van de aandoening.

Hoewel Co-enzym Q10 is te vinden in elke cel van ons lichaam

Hoewel Co-enzym Q10 is te vinden in elke cel van ons lichaam, lijkt het bijzonder belangrijk om het hart, waarschijnlijk omdat dit orgaan zo veel energie vergt. Co-enzym Q10 kan helpen bij het verbeteren gezondheid van het hart door worstelen met vele hartaandoeningen. Studie resultaten zijn in veel gevallen nog niet sluitend met betrekking tot de volle werking van co-enzym Q10 als aanvulling op gezondheid van het hart te verbeteren, maar de resultaten zijn zeker veelbelovend.

  1. Antioxidant. Als een antioxidant, kan co-enzym Q10 brengen grote voordelen voor de gezondheid in vele delen van je lichaam, met inbegrip van uw hart. Oxidatie van "slechte" cholesterol (LDL) door vrije radicalen leidt tot plaque accumulatie langs slagader muren en uiteindelijk hart-en vaatziekten.
  2. Bloeddruk. Het is mogelijk dat co-enzym Q10 kan leiden tot een geringe daling van de bloeddruk. Een probleem is dat er momenteel geen duidelijke aanbevolen dosering voor de behandeling van hypertensie met co-enzym Q10.
  3. Hartfalen. Co-enzym Q10 kan vertragen de progressie van hartfalen. Congestief hartfalen patiënten elders in de wereld worden vaak gegeven co-enzym Q10 om hun ziekte te bestrijden. Studies leveren gemengde resultaten, met enkele resultaten positief en anderen neutraal. Er zijn geen negatieve resultaten, echter, en meer onderzoek moet worden gedaan.
  4. Toegediend na een hartaanval. Indien gegeven co-enzym Q10 binnen een termijn van een paar dagen na een hartaanval, kan de patiënt hebben een lager risico op overlijden door een tweede hartaanval of hartritmestoornissen. Maar meer onderzoek naar het effect ervan is nodig voordat de medische gemeenschap kan een solide conclusie over co-enzym Q10 in dit geval te maken.
  5. Herstel van een hartoperatie. Sommige gegevens zou aangeven dat een patiënt beter te herstellen van grote hartoperatie indien gegeven co-enzym Q10 tijdens of voorafgaand aan de operatie.
  6. Cardiomyopathie. Co-enzym Q10 is nog nooit aangetoond voor mensen gevaarlijk is met cardiomyopathie. In sommige gevallen, co-enzym Q10 lijkt om de persoon de ziekte te bestrijden, terwijl in andere gevallen lijkt er geen enkel effect. Ongetwijfeld meer studies zullen worden uitgevoerd, omdat het potentiële voordeel van co-enzym Q10 is evident. In feite, sommige studies suggereren dat het gebruik van co-enzym Q10 kan het risico op het ontwikkelen van cardiomyopathie bij het gebruik van geneesmiddelen voor chemotherapie, zoals doxorubicine ..
  7. Mogelijkheid om te oefenen. Patiënten met verstopte slagaders vaak last pijn op de borst wanneer zij gebruik maken. Studieresultaten, maar niet definitief, geven aan dat hun vermogen om te oefenen zal worden versterkt door het nemen van co-enzym Q10.

Je zou horen over co-enzym Q10 als een wonder supplement

Hoe kan gezondheid van het hart met co - enzym q10 te verbeteren. Toegediend na een hartaanval.
Hoe kan gezondheid van het hart met co - enzym q10 te verbeteren. Toegediend na een hartaanval.

Je zou horen over co-enzym Q10 als een wonder supplement, maar voordat je iets koopt wat en probeer het uit, moet u zeker contact op met uw arts. Supplementen zijn niet allemaal even nuttig op dit punt en het gebruik van co-enzym Q10 kan compliceren bestaande aandoeningen of negatief reageren met recepten. Een deel van de studies van co-enzym Q10 zijn te klein om voldoende, overtuigende resultaten te produceren; nader onderzoek nodig is om volledig van de voordelen en mogelijke risico's van het gebruik van co-enzym Q10 begrijpen.