E2h

Hoe kan een volwassen gewichtsverlies kamp kiezen

Probeer dit eens: de volgende keer dat u op een verlies over hoe u uw volgende lange vakantie verlof door te brengen, of u vindt dat u wat vrije tijd op uw handen hebben, waarom niet overwegen om het productief door het inschrijven jezelf op een volwassen gewichtsverlies kamp ? Als je weet dat je het nodig hebt, of het gevoel dat u de kwaliteit van uw gezondheid en conditie willen verbeteren door het nemen van een speciale service kamp dat voorziet in alle behoeften die ontbreken in een reguliere sportschool of fitness programma, ga je gang en inschrijven op volwassen gewichtsverlies kamp! Dit houdt wezen met een groep mensen voor een bepaalde tijd, allemaal met een gedeelde gemeenschappelijk belang of doel om gewicht te verliezen en gezonder worden. Hier is wat je moet doen om de slag te gaan:

Hoe kan een volwassen gewichtsverlies kamp kiezen. Ga eerst uw arts toestemming.
Hoe kan een volwassen gewichtsverlies kamp kiezen. Ga eerst uw arts toestemming.
  • Ga eerst uw arts toestemming. Voordat je helemaal opgewonden en haastig het invullen van dat formulier, weet dan dat je nodig hebt om eerst uw arts te bezoeken om uit te vinden uw grenzen en begrijpen uw specifieke lichaam nodig heeft. Indien mogelijk, laat uw arts het kamp te voorzien van een kopie van uw medische geschiedenis en profiel.
  • Word lid van een kamp dat zal bieden voor uw specifieke behoefte. Het is belangrijk dat u deelneemt aan een kamp dat een regime en een fitnesscentrum filosofie dat je gelooft inch Anders volgt, meer dan de werkelijke zweten en inspanning, het volgende ding dat je wilskracht zou kunnen breken (en humeur) is de methode waarmee zij instructies en opleiding.
  • Get getuigenissen van mensen - vooral mensen die je kent op een persoonlijk niveau. Om jezelf te overtuigen van het succes van het programma van het kamp, is het belangrijk om te kunnen om informatie te krijgen van de mensen die met goed gevolg het kamp en wonen nu op de juiste manier van leven.
  • Lijst op wat u van plan bent te bereiken. Het is niet genoeg dat je gewoon zeggen dat je nodig hebt tot 50 pond te verliezen. Voor de meeste gewichtsverlies kampen, moet de aanpak in holistisch - het programma moet werken aan het bereiken van uw gedrag, houding en levensstijl te veranderen. U kunt worden verrast dat je obsessie met het gewicht kan het minste van je problemen. Lijst van uw behoeften en zorg ervoor dat het programma pakt deze.
  • Deskundigheid van het personeel. Het kamp team van professionals moet altijd bestaan uit een van de volgende: personal trainers, gecertificeerde voedingsdeskundigen, diëtisten, begeleiders en professionals in de gezondheidszorg, die ook zijn uitgerust om medische noodsituaties behandelen. Bijvoorbeeld, als u zal besteden veel tijd in het kamp, is het belangrijk dat de maaltijden geserveerd, hoewel gerantsoeneerd en vooraf geselecteerd, is niet iets dat je moet tergend doorstaan voor de duur van uw verblijf.
  • Bekijk het kamp zelf. Het beste is om in staat om de tijd om daar te gaan jezelf. U vindt meer informatie wanneer je in staat zijn om het terrein Tour en de voorzieningen en faciliteiten te zien.

Het belangrijkste is

Het belangrijkste is, moet je in staat zijn zich te committeren aan deze beweging. Een volwassen gewichtsverlies kamp is niet alleen uw eenvoudige zomervakantie plan. Je kunt niet voor kiezen om in het midden van het programma af te sluiten op een bevlieging.