E2h

Hoe kan depressie voorkomen

Mentale depressie is een ziekte van de geest

Mentale depressie is een ziekte van de geest. Lichamelijke ziekte kan worden genezen door het innemen van medicijnen, maar een psychische aandoening kan worden genezen door de geest alleen. Als geest is omgeven met twijfel, ongeloof, wantrouwen of angst, komt men in een depressieve toestand. Een last van angst en achterdocht, omdat men probeert om iets wat niet de zijne is. Als men niet in het bezit macht, rijkdom, kennis of liefde en hoopt om deze dingen te ontvangen van anderen, dan is men verkeerd en zal last hebben van twijfel, angst en achterdocht.

 1. God helpt hen die zichzelf helpen. Dit is een bekend gezegde en volgens deze, God biedt geen zegen of geschenken aan hen die ongebruikt. Men moet hard werken om kennis, macht, rijkdom of liefde te krijgen. Men moet veel gelezen om kennis te verwerven, moet men rekening voedzaam voedsel en doen oefening voor het krijgen van fysieke kracht, men moet hard werken voor het verdienen van rijkdom en men moet anderen lief te hebben om terug te ontvangen van liefde. Sommige arme mensen sterven van honger en ziekte, omdat ze niet in staat zijn om zichzelf te helpen. Niets zal uit de hemel komen. Men kan alleen maar helpen zichzelf of man kan een andere man te helpen. God is altijd aanwezig in het hart van een wezen, en dus moet je proberen om alles van binnenuit.
 2. Elke actie heeft een gelijke reactie. Deze wet is niet alleen wetenschappelijk waar, maar ook sociaal waar. Elke actie heeft een gelijke reactie of fruit. Een zal krijgen niets minder of niets meer. Verwachting mag niet hoger zijn dan de hoogte van inspanning. Als een student niet slaagt in een examen, moet hij hard proberen in het volgende examen. Als een faalt in een bedrijf, moet men een ander bedrijf proberen naar zijn vermogen. Als een meisje sloten je, moet je proberen om een ​​ander meisje lief te hebben. Echter, als uw man / vrouw verraadt je, moet je niet gaan voor een andere man / vrouw. Je moet blijven apart voor het welzijn van uw kinderen. Veel vrouwen die weduwen op zeer jonge leeftijd leven vreedzaam en fatsoenlijk met hun kinderen. Zeker, ze wonen godinnen.
 3. Actie is aan jou, maar fruit is niet. Heer Krishna zegt in de Bhagavad Gita dat men rechten over je actie alleen en niet over de vrucht. Omdat fruit afhankelijk van verschillende factoren.
  • Milieu. Boeren investeren in het verbouwen van katoen, maar parasieten of ziekten kunnen vernietigen. Ze boeken verlies en sommige worden depressief genoeg om zelfmoord te plegen. Dus om dit te voorkomen, moeten ze gaan voor oogstverzekering.
  • Ongelijkheid. Het is een feit dat elke samenleving ongelijkheid heeft. Een tribal jongen van de meest afgelegen gebieden kan de hoop van het passeren van Klasse X-examen terwijl een jongen van een stad mag hopen tot het aangaan van de beste technische of medische universiteit.
  • Destiny. Iedereen is voorbestemd om iets te worden. Het kan zijn voorbestemd om een ​​ingenieur te worden, maar je probeert om een ​​arts te worden en voor dit, je falen. Dit lot is niet gemaakt door niemand, zelfs niet door God. Je lot wordt gevormd door je gedachten en acties van vorige en huidige geboorten.
 4. Onafhankelijk en zelf-afhankelijk. Omdat alles ligt binnen u, moet alles in het werk komen van binnen in je. Er is niemand die kan uw macht, kennis, rijkdom of naam en faam te verhogen - je moet zowel onafhankelijk en zelf-afhankelijk. Religieuze en politieke leiders kunnen beloven veel dingen, maar uiteindelijk krijg je wat je probeert. Als je eenmaal zelf-afhankelijk zijn, zul je onbevreesd zijn en als je eenmaal bent onbevreesd, zal je verslaan depressie.
 5. Leid een eenvoudige, echte en geestelijk leven. Wordt niet materialistisch of te opgewonden in het leven. Leiden een eenvoudig leven en denken hoge gedachten. Langzaam en regelmatig wint de race. Hiervoor moet u zich op te nemen spiritualisme in het leven. Spiritisme leert hoe dichter bij jezelf en hoe je zelf-afhankelijk. Zelf is eeuwig, almachtig en gelukzalig.

Iedereen

Hoe kan depressie voorkomen. God helpt hen die zichzelf helpen.
Hoe kan depressie voorkomen. God helpt hen die zichzelf helpen.

Iedereen, vooral degenen die lijden aan depressie, moeten proberen om te weten wat zijn eigen, echte en eeuwige. Men vindt het vertrouwen in zulke dingen. Wanneer men het vertrouwen ontwikkelt, wordt men onbevreesd, en men kan verslaan depressie.