E2h

Hoe kan blackberry duim te voorkomen

Het ontwikkelen van carpaal tunnel of tendinitis op je hand is niet een kleine kans als je over je vingers te gebruiken op het gebruik van uw BlackBerry mobiele telefoon of enige vorm van mobiele telefoon voor die kwestie. Artsen noemen het "BlackBerry duim." Het is een aandoening die het gevolg is van voortdurend indrukken van uw mobiele telefoon om tekst of e-mail verzenden. In het begin voel je je een lichte ongemak van uw duim en negeren het zou al snel leiden tot de zwelling. U zult ervaren wat kloppende op uw gezamenlijke eindigt ook. Als u nog steeds dezelfde repetitieve wijze te typen of door op uw telefoon te oefenen, kunt u de meeste kans om deze aandoening te ontwikkelen en als je dat doet, mag u niet in staat zijn om uw telefoon te gebruiken op alle! Neem deze zorgvuldig tips over hoe u het te vermijden "blackberry duim."

  • Geef uw vingers de broodnodige pauze tussen sms en e-mailen. Er zijn een aantal oefeningen die je kunt doen met je handen en vingers die de stam van je vingers zal verlichten. Het eerste wat je moet doen is stoppen met het gebruik van uw telefoon voor ongeveer 15 tot 20 minuten. Nadat u dit doet, leg uw mobiele telefoon en strek je vingers wijd open en sluit deze. Herhaal de open en dicht oefening ongeveer 12 keer per hand. Nadat u uw vingers uitgerekt, laat het ontspannen op uw tafel om uit te rusten voor een paar minuten.
  • In SMS-berichten, is het al aanvaardbaar afkortingen of shortcuts gebruiken om een ​​woord te typen. Hoe korter uw berichten, hoe minder zal gebruik maken van uw vingers te drukken in letters. Gebruik uw e-mail functies in de telefoon spaarzaam, als je een computer toegang, doet u dit op langere berichten te schrijven. U moet alleen uw telefoon e-mailfuncties in het geval dat je echt nodig hebt voor het verzenden van een belangrijke e-mail. Als het van minder belang, houdt het uit tot je kunt krijgen op een computer.
  • Een van de dingen die kunnen invloed hebben op uw vingers is de grip die u aanpassen tijdens het gebruik van uw mobiele telefoon. De toegevoegde spanning met behulp van uw vingers om het apparaat te houden en kan leiden tot deze aandoening. Wat je kunt doen is het vinden van een neutrale grip dat de telefoon eigenlijk rust op je handpalm. U kunt gebruik maken van uw telefoon door het leggen van het op een tafel of een aktetas terwijl u op de toetsen.
  • Als je begint te pijn op je vingers te voelen, stop dan het gebruik van uw telefoon en neem de tijd om je vingers te wrijven. Laat uw bloed goed circuleren voordat u ze weer.
  • Als je kunt voorkomen dat het gebruik van dezelfde vinger of duim in te typen brieven, doe dat dan. Wissel je vingers om je duim te geven een broodnodige rust.

Hoe kan blackberry duim te voorkomen. Geef uw vingers de broodnodige pauze tussen sms en e-mailen.
Hoe kan blackberry duim te voorkomen. Geef uw vingers de broodnodige pauze tussen sms en e-mailen.

Het ontwikkelen van tendinitis of carpale tunnel is een overlast voor uw dagelijks leven. Je kan nauwelijks dingen bij elkaar te houden met je handen omdat het pijn doet of nog erger, zal u gevraagd worden om een ​​cast of een spalk dragen om te voorkomen dat uw hand krijgen verplaatst te veel. Het zal beter zijn om voorzorgsmaatregelen te treffen om de toestand te voorkomen dan te moeten lijden.