E2h

Hoe kan alopecia areata te behandelen

Alopecia areata is een raadselachtige medische aandoening

Alopecia areata is een raadselachtige aandoening. Het zorgt ervoor dat vooral de oncontroleerbare verlies van je haar. Als gevolg daarvan heb je kale of blootgesteld plekken op de huid. Dit gebeurt plotseling aan u en kan nodig zijn om het staan ​​voor ongeveer een jaar of zo. Hoewel er geen genezing is vastgesteld voor deze aandoening, kunt u nog steeds rekenen op sommige medicijnen gericht op de haargroei stimuleren en verjonging. Hier zijn een aantal waardevolle feiten die u moet weten om je te laten behandelen alopecia areata:

  • Raak niet gefrustreerd. Je moet de realiteit dat er op dit moment zijn er geen betrouwbare behandelingen om de dringende problemen veroorzaakt door alopecia areata te pakken te nemen. U kunt overwegen om een ​​auto-immuunreactie. Het stimuleert de re-groei van je haar follikels. Maar de mate van succes hangt af van een aantal factoren zoals leeftijd, werkelijke omvang van haaruitval, en je vermogen om mogelijke bijwerkingen tegen te gaan.
  • Krijg injecties voor auto-immuunrespons. Je mag troost vinden in het krijgen van injecties te onderdrukken of de controle van de immunologische reactie die inherent is aan alopecia areata. Injecties zijn gericht of geconcentreerd in de richting van kale of blootgesteld plekken. De injecties zijn bedoeld om haar te duwen hergroei in de doelgebieden. Hoewel dit soort behandeling niet garanderen 100% succes, die gedocumenteerde gevallen met immunologische eigenschappen hebben laten zien een indrukwekkende stijging van de re-groei van de haren in het doel plaatsen.
  • Raadpleeg een arts aanbeveling van uw arts. U kunt met hem te bespreken de mogelijkheid van het krijgen van een immuno-therapie. Het maakt gebruik van speciaal diphencyprone. Deze behandeling proces leidt tot een allergische reactie gericht op het neutraliseren van je immuuncellen. Een andere goede optie voor u is om te overwegen met behulp van Rogaine. Het is een actueel minoxidil. Het lost uw probleem door te helpen en het vergroten van de haargroei. Het versnelt de haargroei cyclus, het verhuren van uw haarzakjes te ontwikkelen sneller dan de gebruikelijke. En natuurlijk kan het ook haalbaar om een ​​cursus te corticosteroïden. De cursus helpt en wekt je haarzakjes. U kan nodig zijn om tussen de vier en zes weken te wijden aan deze therapie goed te dekken.
  • Raadpleeg een arts van de natuurlijke geneeskunde. Natuurlijke geneeskunde kan u haalbaar alternatief in de aanpak van haaruitval veroorzaakt door alopecia areata. Misschien wilt u mesotherapie ondergaan. De behandeling richt zich op het stimuleren van de middelste laag van de huid. Injecties zijn gericht op uw hoofdhuid in de hoop dat de regelmatige groei van de haarzakjes wordt gestimuleerd.
  • Accepteer de mogelijkheid van het krijgen van nieuwe behandelingsmogelijkheden. Recent onderzoek naar alopecia areata introduceerde het gebruik van anthralin. Dit concentreert het creëren van een bepaald soort huidreactie. Het veroorzaakt de huid ervaren een zekere irritatie die essentieel is de theoretische proces van haargroei te stimuleren. Het gebruik van anthralin moet nog worden bewezen als een zeker middel tegen alopecia areata dus het is altijd verstandig om het te nemen onder de directe supervisie van uw arts.

Hoe kan alopecia areata te behandelen. Raak niet gefrustreerd.
Hoe kan alopecia areata te behandelen. Raak niet gefrustreerd.

In aanvulling op de behandelingen die u gebruikmaakt, het eten van een gezond dieet kan ook nuttig zijn. Vergeet niet dat je slechte eetgewoonten kunnen bijdragen aan uw haarverlies.