E2h

Hoe kan acupressuur bands kopen voor reisziekte

Reisziekte

Reisziekte, soms aangeduid als zeeziekte, meestal gebeurt tijdens het reizen met de auto, trein, boot, vliegtuig, of zelfs door in een rit van een pretpark. De symptomen zijn onder meer duizeligheid, misselijkheid, braken, koud zweet, bleekheid van de huid, en vermoeidheid. De gevoelens veroorzaakt door reisziekte kan gewoon een kleine overlast of kan onbekwaam je, vooral als je hersenen tegenstrijdige signalen van je ogen, binnenoor, en het lichaam krijgt. Medicijnen kunnen worden genomen voor reisziekte zijn symptomen onder controle, maar de beschikbare medicijnen kunnen oordelen en slaperigheid veroorzaken beïnvloeden.

Aangezien de meeste mensen ervoor kiezen om geen medicijnen te nemen voor reisziekte, terwijl op vakantie of reizen, hebben acupressuur bands voor reisziekte ter beschikking zijn gesteld. De banden tijdens het dragen, kan simuleren acupressuur en helpen elimineren, zo niet de symptomen van reisziekte. Voor het kopen van Acupressuur Bands voor Motion Sickness kijkje in het volgende:

Hoe kan acupressuur bands kopen voor reisziekte. Reisziekte.
Hoe kan acupressuur bands kopen voor reisziekte. Reisziekte.

1. Bepaal wat de oorzaak van uw reisziekte en wanneer het zich voordoet voor u of de persoon die u de banden koopt voor. Door te weten wanneer het gebeurt, zou je in staat zijn om het ontstaan ​​ervan te voorkomen. Zoek uit of je voelt de symptomen:

  • Bij het rijden van een auto of een bewegend voertuig met een slechte ventilatie
  • als je zit in de rug van een auto zitten, een cruise schip, boot of een vliegtuig, maar niet kan zien uit het raam
  • als u zwanger bent en u zich misselijk
  • als je een sterke angst of angst over reizen

2. Lees meer over de voordelen van het gebruik acupressuur polsbandjes voor reisziekte of zeeziekte en de beschikbare types. Er zijn vele merken kunt u kiezen uit. De meer populaire merken zijn Sea-Band en Travel Band. De polsbandjes lijken elastische zweetbandjes en hebben een balk of plastic knop gebouwd op hen. U hebt een band voor elke pols. Zorg ervoor dat de polsbandjes worden veilig en goed passen in het bijzonder op de pols van een kind als ze niet goed werken als te los.

Lees meer over de voordelen van het gebruik Acupressuur Wrist Bands voor Motion Sickness of zeeziekte en de beschikbare types. Er zijn vele merken kunt u kiezen uit. De meer populaire merken zijn Sea-Band en Travel Band. De polsbandjes lijken elastische zweetbandjes en hebben een balk of plastic knop gebouwd op hen. U hebt een band voor elke pols. Zorg ervoor dat de polsbandjes worden veilig en goed passen in het bijzonder op de pols van een kind als ze niet goed werken als te los.

In acupunctuur, worden fijne naalden ingebracht in drukpunten, terwijl een acupressuur polsbandje heeft kunststof noppen die druk uitoefenen op acupunctuurpunten, die bekend staat als het hartzakje 6 op de pols van een persoon om misselijkheid te verlichten. Deze punten zijn ook bekend als Nei Kuan acupressuurpunten, op de binnenzijde van de pols, ongeveer 2 cm van het midden van de pols omhoog.

Hoe kan acupressuur bands kopen voor reisziekte.
Hoe kan acupressuur bands kopen voor reisziekte.

Het is veilig om acupressuur bands gebruiken voor reisziekte, omdat zij vrij zijn van drugs. Deze banden kunnen worden gebruikt zonder medicijnen tegen misselijkheid, maar indien nodig, kunnen worden gebruikt met anti-misselijkheid pillen.

3. Kijk voor betrouwbare leveranciers. Acupressuur armbanden of polsbanden zijn meestal beschikbaar in de plaatselijke apotheek, cruise lijn winkels en zelfs de luchthaven winkels. Amazon.com en Pharmacy.com bieden ook selecties van bewegingsziekte bands en armbanden tegen goede prijzen.

4. Vergelijk de aangeboden prijzen en hoeveel paren je nodig zou hebben. Koop de hoeveelheid die u nodig heeft, hetzij online of in de winkel, voordat u op reis of op vakantie gaan. Zorg dat u de instructies van de fabrikant te lezen voordat u de polsbandjes. Zorg ervoor dat u de banden te dragen voordat de symptomen beginnen. Ze zijn gemakkelijk te dragen en je zou niet merken dat je ze om hebt na een periode van tijd.

Als u vergeten bent om de banden te dragen voor u op uw reis, onmiddellijk dragen zodra de symptomen beginnen en in ongeveer 5 tot 10 minuten zal je beginnen zich beter te voelen. Om de levensduur van uw acupressuur polsbandjes voor reisziekte te verlengen, volgt u de instructies over hoe de zorg voor de banden volgens de instructies van de fabrikant.