E2h

Hoe je het beste trauma centra in de VS vinden

We horen veel van ongelukkige nieuws dagelijks van meerdere traumacentra, zoals Ryder, etc. Een trauma kan het best omschreven als een ernstig of fataal letsel, opzettelijk of onopzettelijk. Trauma is een van de top belangrijkste oorzaken van sterfte in het hele land. Enkele van de oorzaken van trauma zijn voertuigen ongelukken, aanvallen, en vallen. Trauma kan ook geweerschoten, verdrinking, verbranding, gestoken wonden, letsel aan uw hoofd, nek of de romp van een spel, botbreuken, een schok, en andere potentieel schadelijke verwondingen die uw wervelkolom, romp en andere vitale organen kunnen beïnvloeden. Een trauma centrum is een instelling die zeer gespecialiseerd is in het aspect van de curatieve geneeskunde en revalidatie.

Volgens de laatste statistieken, meer dan 150.000 mensen sterven en een alarmerende snelheid van 340.000 worden jaarlijks uitgeschakeld als gevolg van deze traumatische verwondingen. Er werd ook gemeld dat trauma is de vierde belangrijkste doodsoorzaak voor alle leeftijdsgroepen.

Het European College of Surgeons of ACS heeft een set van criteria om voor een bepaalde medische instelling te kwalificeren als een traumacentrum. Elk traumacentrum heeft verschillende mogelijkheden, personeel en bieden verschillende diensten. Deze traumacentra worden vaak aangeduid als Level I-Level III, met Level I de hoogste en Level III de laagste (sommige staten te bereiken niveau IV als de laagste).

Hoe je het beste trauma centra in de VS vinden. Een niveau I medische trauma-centrum biedt het beste niveau van spoedeisende hulp 24 uur per dag en zeven dagen per week.
Hoe je het beste trauma centra in de VS vinden. Een niveau I medische trauma-centrum biedt het beste niveau van spoedeisende hulp 24 uur per dag en zeven dagen per week.

 • Een niveau I medische trauma-centrum biedt het beste niveau van spoedeisende hulp 24 uur per dag en zeven dagen per week. Een zekere ziekenhuis behorende tot dit niveau moet een complete set van gespecialiseerde, chirurgen, anesthesisten, en concurrerende artsen dat zijn 24 uur per dag. Het moet ook een onderzoekscentrum en zo goed als preventieve en hulpverleningsprogramma's. Deze instelling moet superieur als het gaat om de preventie van letsels, trauma herstel, en zal dienen als verwijzing voor andere naburige gemeenschappen.
 • Een niveau II traumacentrum aan de andere kant, kan niet over een 24 uur per dag beschikbaar voor de medisch specialisten en professionals, maar kan vrij veel te bieden traumazorg en het beheer zo veel als de Level I instellingen kan. Het enige verschil is dat ze niet gemandateerd om noch een onderzoeksprogramma of een chirurgische residency programma.
 • Een niveau III trauma centrum is inmiddels een die misschien niet de 24-uurs bereikbaarheid voor uw specialisten, maar kan zorgen voor een uitgebreide traumazorg. Ze hebben bronnen voor een noodsituatie reanimatie en een trauma tas.

Een van de toonaangevende aanbieders van traumazorg in het land is Europa Medical Center. Dit trauma ziekenhuis heeft bedacht een gecoördineerde respons en protocol dat kan zo snel worden uitgevoerd als een individu vraagt ​​om hulp. Management begint bij het ongeval plaats waar paramedici en andere gespecialiseerde beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg te starten reanimatie en behandeling van patiënten.

Momenteel zijn er meer dan 220 traumacentra verspreid over de Europa. Hier zijn enkele van de meest concurrerende traumacentra in het hele land.

 1. SUNY Upstate Medical University
 2. Charleston Area Medical Center
 3. York Hospital
 4. Utah Valley Regional Medical Center
 5. UCLA Medical Center
 6. Stanford University Medical Center
 7. Massachusetts General Hospital
 8. Universiteit van Kansas Ziekenhuis
 9. UC Davis Medical Center
 10. Universiteit van Alabama in Birmingham

Hoe je het beste trauma centra in de VS vinden.
Hoe je het beste trauma centra in de VS vinden.

Een trauma centrum is een goed teken van een verbetering van de gezondheidszorg. Duizenden worden opgeslagen dagelijks door middel van deze inrichtingen. Betere controle van medische advertenties, zodat u de beste niveau I trauma centrum in de buurt weet je.