E2h

Hoe je gezond eten in een slaapzaal cafetaria

Wonen in een slaapzaal betekent dat je bent verantwoordelijk voor jezelf, omdat je ouders ver weg van je. Dat betekent ook dat je kunt doen wat uw hartje begeert. U kunt eten wat je wilt, wanneer je wilt. De meeste mensen die niet kijken wat ze eten op de slaapzaal zal waarschijnlijk in gewicht in de komende maanden of het ontwikkelen van hart-en vaatziekten in de komende jaren. Als u van plan op het eten van gezond op een slaapzaal cafetaria uw opties lijkt misschien slim, maar er zijn manieren voor u om te cafetaria eten overleven door het creëren van die gezonde voeding.

1. Wat te vermijden. Het zal moeilijk zijn om al die verrukkelijke gerechten in de slaapzaal cafetaria weerstaan. Je hebt waarschijnlijk niet kunnen voorstellen niet in staat om binge op pizza, hamburgers, en donuts in uw dorm leven, maar dit zijn de soorten voedsel die ongezond voor je.

Als het vettig, dan vermijden

Als het vettig, dan vermijden. U zult waarschijnlijk zien veel vleesgerechten zwemmen in olie in de cafetaria. De olie helpt eigenlijk deze gerechten voor het laatst voor uur bij het buffet balie. De olie gevonden in deze vleesgerechten is hoog in verzadigd vet, dat is niet erg gezond. Het vet van rundvlees, kip of varkensvlees in combinatie met de boter die ze gebruiken voor het koken zijn hoog in cholesterol. Het risico op hart-en vaatziekten verhoogt van als u doorgaat met dit soort voedsel te eten.

Zuivelproducten zoals boter, room en kaas bevatten ook hoge niveaus van verzadigd vet die uw cholesterolgehalte kunnen verhogen. Food gerechten in de cafetaria dat dit soort zuivelproducten bevatten worden vermeden.

Frisdranken zijn een all time favoriete drank vooral op slaapzalen waar mensen consumeren blikjes en flessen frisdrank elke dag. De energie die ze krijgen van de drank komt van de suiker en de meeste kunnen worden verslavend. Frisdranken bevatten hoge niveaus van suiker en calorieën met bijna geen voedingsstoffen op alle. Regelmatige consumptie van frisdrank kan invloed hebben op uw gezondheid en gewicht.

Hoe je gezond eten in een slaapzaal cafetaria. Als het vettig, dan vermijden.
Hoe je gezond eten in een slaapzaal cafetaria. Als het vettig, dan vermijden.

2. Wat te eten. Nu weet je een aantal van het soort voedsel om te voorkomen dat op de slaapzaal cafetaria, kunnen we overgaan tot de soorten voedsel dat je moet eten. De slaapzaal cafetaria heeft een saladebar, u kunt uw eigen combinatie van bladgroenten en andere groenten te creëren. De enige manier waarop je mis kan gaan met een salade als je stapel op spekjes, croutons en kaas. Gebruik salade dressing met mate of u kunt een snufje azijn en citroensap gewoon gebruik maken van uw salade.

Bij het ontbijt kiezen granen, havermout en magere melk

Bij het ontbijt kiezen granen, havermout en magere melk. Deze zullen u voorzien van voldoende vezels en eiwitten voor de rest van de ochtend. Tijdens de lunch en het diner kunt u kiezen mager vlees zoals kip en mager rundvlees.


De slaapzaal cafetaria zal gezonde opties voor u om te eten. Maar als je niet kunt vinden, klaar om maaltijden te eten, dan moet je zou kunnen hebben om je eigen te maken met wat er beschikbaar is.