E2h

Hoe je gezond babydoekjes maken

Je baby's bodem is zeer gevoelig en zal gemakkelijk geïrriteerd door zijn vuile luiers of met behulp van producten als baby doekjes die kunnen worden beladen met chemicaliën. Die in de handel verkrijgbare babydoekjes zijn de boosdoeners, dus in plaats van ze te gebruiken, kan je net zo goed gebruik maken van een die natuurlijke, organische en gemaakt van uw eigen keuken.

Gezonde Babydoekjes 1

Hiervoor moet u de volgende materialen:

  • een pak papieren handdoek, in tweeën gesneden
  • Gedistilleerd water, aloë vera gel, natuurlijke en biologische baby shampoo, lavendelolie, calendula olie en tea tree olie
  • een container die kan worden verzegeld
  • een oude babydoekjes container met het deksel nog steeds intact

Hoe je gezond babydoekjes maken. Met deze.
Hoe je gezond babydoekjes maken. Met deze.

Ten eerste, moet je combineren alle vloeibare ingrediënten. Een grote concentratie moet betrekking hebben op het gedestilleerd water, waarvoor u ongeveer een half cups nodig hebt voor. Al de rest zijn meestal zo ongeveer een druppel of twee of ten minste drie eetlepels. De aloë vera gel moet ongeveer een half kopje. Wanneer u al deze ingrediënten gecombineerd, opzij zet u deze in de verzegelde container en schud het binnen grondig.

Dan, neem de papieren handdoek pak je hebt gesneden in de helft en plaats deze in de container met het mengsel die u zojuist hebt gemaakt. Laat de handdoek binnen deze zitten voor ongeveer 15 minuten, zorg ervoor dat het het mengsel absorbeert.

Breng alles op de oude babydoekjes container. Het deksel moet de speciale gleuf nog steeds op, zodat u gemakkelijk kunt onze organisch gemaakt babydoekjes trekken het.

Hoe je gezond babydoekjes maken.
Hoe je gezond babydoekjes maken.

Gezonde Babydoekjes 2 en 3

In plaats van het opslaan van zelfgemaakte doekjes gebruik van papieren handdoeken in een gerecyclede container, kunt u daadwerkelijk gebruik maken van een doek af te vegen en gewoon spuiten in de richting van de reinigingsoplossing met behulp van een fles spritzer.

Hiervoor zijn er twee soorten oplossingen:

  • De eerste is om twee eetlepels van natuurlijke baby wassen en olijfolie mengen met twee kopjes water.
  • De tweede is om een ​​vierde van een kopje aloë vera gel te mengen met twee druppels tea tree olie in twee kopjes warm water.

Combineer de ingrediënten en vervolgens dit mengsel in een spritzer fles (een fles met een mondstuk dat u kunt spuiten). Als u nodig hebt om het te gebruiken, kunt u spuit een beetje op een doek luier en veeg het op de bodem van je baby.

Doek doekjes zijn eigenlijk beter en gemakkelijker te gebruiken dan papier doekjes omdat ze kunnen ook wasbaar en zijn minder rommelig. Plus ze zijn ook een stuk soepeler op de huid van de baby.

Met deze

Met deze, bent u klaar en u hebt nu een van nature gemaakt babydoekje u zeker weet bevat gezonde concentraties van de ingrediënten. U kunt zoveel van een van deze oplossingen stock. U kunt ook dit in kleine containers, die je overal kunt dragen, voor gebruik op elk moment, vooral tijdens uw reizen met de baby.