E2h

Hoe je een goede yoga dvds vinden

Er is steeds meer bewust van de noodzaak van een gezonde levensstijl

Er is steeds meer bewust van de noodzaak van een gezonde levensstijl. Door de toenemende incidentie van obesitas in de ontwikkelde landen, zijn meer en meer mensen zich afwenden van hun leven van overtollige en zich te concentreren op het leiden van een leven dat in harmonie is met zichzelf en met zijn omgeving. Oefening en fitness worden steeds meer en meer mainstream, met een toenemende drommen mensen zich te scharen in fysieke activiteiten zoals joggen, trainen in de sportschool, en sport.

Voor mensen die niet de "atletische" type

Voor mensen die niet de "atletische" type, maar nog steeds wil uit te oefenen en op lichamelijke fitheid te werken, is yoga uitgegroeid tot een steeds populairder alternatief middel uit te werken. Deze activiteit richt zich op de balans van lichaam en geest, evenals het openen van je geest en lichaam om de instroom van positieve energie en levenskrachten uit de omgeving. Hoewel het is diep geworteld in de mystiek van de traditionele Oosterse geneeskunde, de positieve effecten van yoga op de gezondheid en geestelijk welzijn zijn vastgesteld door onderzoek. Omdat niet iedereen kan zich inschrijven in een formele yoga les, hier zijn enkele manieren voor u om een ​​goede yoga-dvd te vinden om aan te werken thuis.

  • Begin met het instellen van de verwachtingen van jezelf en yoga. Niet alle vormen van yoga zijn hetzelfde - in de vergelijkbare manier dat verschillende vechtsporten hebben vertakt in verschillende scholen, yoga neemt verschillende vormen aannemen en kan zich richten op verschillende aspecten van fitness. Er zijn scholen van yoga die zich meer richten op de meditatie en de geestelijke reiniging. Anderen zijn meer gespecialiseerd in toning het lichaam en verbetering van de flexibiliteit en spierkracht. Voordat u koopt een DVD, moet je weten wat specifieke vorm van yoga die u wilt leren. U vindt dit uit door middel van mond tot mond, via het internet, of door het volgen van fitheid en gezondheid columnisten in tijdschriften en kranten.
  • Vragen aan uw vrienden en familie is altijd een goed idee. Je weet waarschijnlijk wel iemand die een yoga liefhebber, of die op dit moment betrokken bij de yoga rage. Als ze genoeg ervaring met yoga, en als je ze geloofwaardig, kunt u hun hulp te vragen in het suggereren van titels van dvd's voor uw huis yoga sessie. Als u uw oog ingesteld op een bepaalde titel, kunt u zelfs vragen hun mening over de kwestie. Nooit echter niet vergeten, dat de uiteindelijke beslissing moet altijd van jou zijn. Deze meningen van mensen zijn slechts een aanvulling op uw besluitvormingsproces.
  • Deelnemen aan een online forum voor yoga is altijd handig. Er zijn meestal tips en discussie onderwerpen gewijd aan beginners in yoga. Er zijn ook verschillende draden die de DVDs die komen, alsmede het verschaffen gedetailleerde onderzoeken van de kwaliteit van de releases bespreken.
  • Als u momenteel ingeschreven in een yogales, het advies van uw yoga-instructeur is altijd belangrijk. Ze hebben waarschijnlijk studenten die meerdere DVD's geprobeerd in het verleden, of ze zelf te bestuderen deze DVD's voor gebruik in hun klassen. Ze kunnen helpen bij het kiezen van de titels het meest geschikt voor jou.
  • Zoek yoga dvd's die worden onderschreven door geloofwaardige namen in de industrie. Deze mensen zullen hun naam en hun reputatie niet het risico door een back-een crappy DVD voor publieke consumptie.


Hoe je een goede yoga dvds vinden. Begin met het instellen van de verwachtingen van jezelf en yoga.
Hoe je een goede yoga dvds vinden. Begin met het instellen van de verwachtingen van jezelf en yoga.

Onthoud altijd dat je moet een dvd kopen met het vaardigheidsniveau meest voor u geschikt. Zoek uit of u kunt de oefeningen in de DVD te behandelen door te vragen voor een preview op de videotheek. Tot slot, kijk voor een dvd die oefeningen minstens een uur in lengte heeft. 30 minuten van de yoga zal niet genoeg zijn voor u om volledig toon en de uitoefening van uw lichaam.