E2h

Hoe je die extra 5 kilo's te verliezen in 5 weken

Is het niet teleurstellend als je er net achter gekomen dat je favoriete jeans je niet meer passen? Misschien is het tijd dat u uw situatie opnieuw te evalueren en proberen om het voedsel dat je eet te evalueren. En misschien is het tijd dat je jezelf onder een programma van het gewichtsverlies. Echter, hoeft u niet te veel betalen als je wilt om gewicht te verliezen. Zelfs alleen maar door jezelf, kan je verliest vijf pond in slechts vijf weken. Nu, zou dit lijken een nogal onbereikbaar doel. Maar als je hecht waarde aan het verliezen van die extra kilo's, dan kunt u proberen de volgende eenvoudige tips over hoe je dat extra vijf kilo te verliezen in een kwestie van weken:

Hoe je die extra 5 kilo's te verliezen in 5 weken. Evalueer uw huidige situatie.
Hoe je die extra 5 kilo's te verliezen in 5 weken. Evalueer uw huidige situatie.

  1. Evalueer uw huidige situatie. Alvorens in te gaan op een gewichtsverlies programma op uw eigen, zou het het beste zijn als je voor het eerst de evaluatie van uw situatie. Probeer om te zien wat uw huidige dieet is en als die van hen hebben een hoge calorie inhoud te zien. Dit geeft je het idee van wat zal uw dieet voor de komende vijf weken. Door dit te doen, kunt u ook besparen genoeg geld door zich te onthouden van het kopen van die voedingsmiddelen die alleen bijdraagt ​​tot onnodige ponden in je lichaam.
  2. Start rechts, goed te doen. Markeer uw agenda begin van de dag dat je begon uw programma. Het zou beter zijn als je doorhalen elke dag als je verder op je weg. Bovendien is het raadzaam dat u een lijst van uw menu voor de vorige week voor te bereiden. Op deze manier zul je in staat zijn om uw wekelijkse calorie-inname te controleren.
  3. Oefening dagelijks. Samen met uw strikt geplande dieet, moet u ook dagelijks te oefenen. Een snelle mijl-run rond uw buurt of 15 minuten stevig wandelen zal doen. Elke routine waarmee je jezelf zweten en die extra calorieën die zich ophopen in je lichaam te verbranden. Als uw schema kunt u, probeer dan een bezoek aan een nabijgelegen openbare zwembad in uw omgeving als er een. Velen geloven dat zwemmen is een van de beste vormen van lichaamsbeweging, want het wordt al uw lichaamsdelen werken, waardoor, branden alle extra calorieën die je niet nodig hebt. Een bezoek aan een nabijgelegen sportschool kan ook helpen. Maar maak je geen overwerk jezelf om te voorkomen dat het ervaren van onnodige verwondingen die uw programma kunnen beïnvloeden.
  4. Heb discipline. Het is ook belangrijk dat je discipline hebt en strikt te volgen het programma. Af en toe calorie-inname zou niet geven u geen kwaad, maar als je onbewust doet het vaak, dan moet je gewoon verslaan het doel van uw gewichtsverlies programma. Geef niet toe aan uw cravings voor je alleen uiteindelijk vast te zitten in uw oorspronkelijke gewicht. In plaats van verzadigend uw cravings voor voedsel met een hoge calorie-inhoud, zoals chocolade en andere zoetigheden, waarom ga je niet proberen woestijnen en snacks met weinig calorieën, zoals yoghurt en fruit shake? Zo kunt u genieten van heerlijke nog gezonde voeding.

Het verliezen van vijf pond in vijf weken lijkt een onmogelijke programma te realiseren voor u, vooral als je gewend om bepaalde ongezonde voeding en praktijken. Echter, als je probeert te worden gedisciplineerd uzelf, misschien zie je jezelf langzaam het verliezen van die onnodige gewichten in je lichaam. Denk maar aan je favoriete jeans als je niet in staat zijn om dat doel te verliezen vijf pond in vijf weken te realiseren. Is het niet bevredigend om te weten dat u al uw favoriete jeans weer dragen en alle andere kleding die je in je kast die niet je fit voor?