E2h

Hoe in vorm te blijven met het thuisfront work - outs

Logeren in vorm is veel meer een deel van iemands persoonlijke routine in de snelle wereld van vandaag, om gelijke tred te houden met de fysieke en mentale eisen op het werk en thuis. Gym lidmaatschappen zijn gestegen en lichaamsbeweging clubs hebben bijna overal ontsproten. Hoewel je meer motivatie, terwijl in een sportschool om samen te werken met mensen die willen in vorm te houden als jij, is het ook mogelijk om in vorm te blijven doen wat werk-outs thuis. Startpagina work-out routines kunt u uw eigen tempo ingesteld met behulp van een minimale fitnessapparatuur of helemaal geen. Hieronder staan ​​enkele tips.

  1. Neem een ​​kijkje op uw algehele lichamelijke conditie om te bepalen welke delen van je lichaam zal profiteren van doelgerichte work-outs. Zijn de spieren aan de onderkant van je bovenarmen beginnen te verzakken? Bent u het ontwikkelen van een buikje of love handles? Heb je gemakkelijk moe na staan ​​of lopen voor een tijdje? Zijn uw schouders beginnen te hangen of je voelt dat je bijna altijd traag wanneer u zitten? Zijn uw dijen en benen krijgen van slappe? Bekijk welke gebieden een goede work-out en zich concentreren op deze, in combinatie met andere stretching en limbering oefeningen nodig hebben.
  2. Hier krijg je een lichamelijk onderzoek en raadpleeg uw arts over de aard van de oefening die u nodig hebt en wat je kunt doen thuis. Het is altijd een goed idee om een ​​lichamelijk onderzoek te krijgen alvorens te beginnen aan een oefening plan om te meten hoeveel spanning op uw lichaam kan nemen.
  3. Gezocht voor oefeningen die je thuis kan doen. Er zijn verschillende websites waar je de goede uitvoering van de verschillende oefeningen gericht op verschillende delen van het lichaam te leren. Een website die gratis is, compleet met volledige lengte video's en andere aanwijzingen voor de algemene training voor verschillende leeftijdsgroepen is Scooby's huis gebouw workouts . Netfit is ook een goede plek om te controleren voor thuis work-out routines. De site heeft een aantal oefeningen voor de onderste en bovenste delen van het lichaam voor zowel beginners als gevorderden. Volg gewoon de links van het midden rechterhand navigatiepaneel in paars en lila.
  4. Houd een lijst van de oefeningen die je doet in dagelijks een logboek bij. U moet de datum en het aantal herhalingen dat je deed voor een bepaalde oefening, zodat u kunt uw voortgang te bewaken. Het zou een goed idee zijn om een ​​full length foto van jezelf te nemen voordat je thuis work-outs, en neem nog een foto elke maand. Dit zal je motiveren om te blijven doen van uw home-workouts, want je kunt echt zien uw vooruitgang en verbetering.
  5. Stel de tijd in, zodat uw work-out. Voor sommigen is het zeer gunstig voor hen om hun dag te beginnen met ten minste 30 minuten van de oefening. Voor anderen, ze willen hun werk dag af te sluiten met een work-out om hun stress te verlichten. Ongeacht de tijd wilt u uw routine doen, moet u houden regelmatige en te onderhouden. Draag comfortabele kleding als je sport. Zorg ervoor dat uw kleren niet je bewegingen te belemmeren. Stretchy shorts en shirts en zweet pakken zijn ideaal. Bescherm uw voeten door het dragen van dikke sokken en rubberen schoenen en handschoenen wanneer dat nodig is.
  6. Verkrijg de andere leden van uw familie te werken-out met u om het leuker en aangenamer te maken. U kunt blijven gemotiveerd om te blijven oefenen als je stimuleren en steunen elkaar. Stel haalbare doelen per maand en daag je familie om hetzelfde te doen.

Terwijl fit blijven door het doen van thuis work-outs is van essentieel belang

Hoe in vorm te blijven met het thuisfront work - outs. Gezocht voor oefeningen die je thuis kan doen.
Hoe in vorm te blijven met het thuisfront work - outs. Gezocht voor oefeningen die je thuis kan doen.

Terwijl fit blijven door het doen van huis werk-outs van essentieel belang is, moet je ook begrijpen dat je nodig hebt om uit te rusten als je voelt je spieren krijgen van pijn. Het is niet goed om gebieden van uw lichaam die pijn met meer lichaamsbeweging te straffen. Laat het rusten en te herstellen. Onderhoud uw flexibiliteit met wat rekoefeningen en limbering oefeningen en ga terug naar uw routine als je lichaam zich heeft hersteld.