E2h

Hoe in oog symptomen van hoge bloeddruk te spotten

Met een hoge bloeddruk kan invloed hebben op uw gezichtsvermogen

Met een hoge bloeddruk kan invloed hebben op uw gezichtsvermogen. De kracht van de bloeddruk beïnvloedt de wanden van de slagaders die op zijn beurt schade aan het netvlies. Klinisch, dit heet hypertensieve retinopathie. Om te kunnen om jezelf te voorkomen dat het ervaren van deze, moet je oppassen voor oogklachten die hoge bloeddruk kunnen wijzen. Hier zijn een aantal manieren om de symptomen van hoge bloeddruk te spotten.

Kijk uit voor hoofdpijn. Hoofdpijn wordt veroorzaakt door een heleboel dingen, maar dit mag niet als vanzelfsprekend worden beschouwd. Het is ook een indicator van de verschillende ziekte zoals een hersentumor, Tendo Mandibulaire stoornis, of gewoon dysmenorrheal onder anderen. In dit geval is het ook een teken van hypertensieve retinopathie. Door de druk als gevolg van hoge bloeddruk, veroorzaakt vasoconstrictie of vernauwing van retinale bloedvaten die de hoofdpijn veroorzaakt. Als er een soort hoofdpijn die ook een kloppende gevoel de buurt van uw ogen, ga dan naar uw arts voor check-up.

Is er bloeden? Door de druk op uw ogen, de bloedvaten in uw oog kunnen breken en bloeden in de achterkant van uw oog kan worden waargenomen. Dit kan resulteren in gedeeltelijke of volledige blindheid zeker indien zij niet onmiddellijk wordt behandeld.

Zie je vlekken? Het oog is een zeer gevoelig orgaan van het menselijk lichaam. Duidelijkheid is een van de belangrijkste zaken die we hebben met het dat is waarom als er een vreemd voorwerp in het, de eerste reactie is om het te wrijven of iemand uit te blazen wat het ook is dat zo irritant is uw oog te vragen. Wanneer u hypertensieve retinopathie hebt, kan je uiteindelijk seeing plekken die je niet kunt verklaren. Dit kan leiden tot wazig of vervormd zicht. Het is bekend dat waargenomen bij diabetische patiënten die deze ziekte gemaakt, technisch steeds diabetische retinopathie. Het heeft andere symptomen zoals spinnenweb-achtige visie of erger blindheid. Helaas voor diabetici kan dit onomkeerbaar.

Hoe in oog symptomen van hoge bloeddruk te spotten. Kijk uit voor hoofdpijn.
Hoe in oog symptomen van hoge bloeddruk te spotten. Kijk uit voor hoofdpijn.

Bent u goed eten en sporten? De enige manier om hypertensieve retinopathie te behandelen is het reguleren van de bloeddruk. Sommigen denken dat alleen mensen met een zwaar profiel zijn gevoelig voor het krijgen van een hoge bloeddruk. Maar dit is niet het geval. Als u het eten van vet voedsel, roken, alcohol drinken, en niet doen elke oefening, dan moet je om te gaan en uw bloeddruk, ongeacht uw lichaamsbouw gecontroleerd te krijgen

Wanneer u een hoge bloeddruk heeft er zijn tijden dat je niet in staat om alle symptomen opmerkt, of zelfs zich misselijk voelt of er iets mis is. Maar ook zonder de symptomen van uw gezondheidstoestand is nog steeds gebaseerd op uw levensstijl. Zo moet u ook bewust over deze niet alleen uit voorzorg, maar ook als een manier om je bloeddruk te reguleren in het bijzonder tijdens de behandeling.

Het kennen van de verschillende oog symptomen van hoge bloeddruk is een must, omdat het kan leiden tot verdere verwondingen in je oog. Erger, indien niet behandeld hersenbeschadiging kan optreden. Dus, als je de oogklachten hierboven besproken gaan en met uw arts voor hypertensie, evenals een oogarts zien en ervaren.