E2h

Hoe houdt u uw spieren gezond

Het menselijk lichaam heeft meer dan 600 spieren

Het menselijk lichaam heeft meer dan 600 spieren, die allemaal samenwerken om u in staat om te lopen, springen en bewegen. Het houden van deze vitale spieren gezond is noodzakelijk om uw algehele gezondheid en welzijn. Er is meer te houden van uw spieren gezond dan alleen naar de sportschool. Hier zijn andere manieren om ervoor te zorgen dat uw spieren en lichaam gezond te blijven en sterk.

  • Gebruik it or lose it. Een van de beste manieren om je spieren gezond is om het te gebruiken. Oefening regelmatig en proberen actief te blijven zo veel mogelijk. Gebruik de trap bij het op een paar vluchten, in plaats van de lift of roltrap. Doe wat gewicht dragende oefeningen om adequaat te stimuleren uw spieren. Als u wilt uw spiermassa te vergroten, langzame herhalingen van een zware last te doen. Als u wilt toon je spieren, kiezen voor een laag gewicht en ga voor meerdere herhalingen. Als je niet oefenen, zal uw spieren worden slap en dit kan voor atrofie.
  • Goed te kunnen doen van uw oefeningen. De juiste vorm is noodzakelijk om het voorkomen van blessures. Het is beter te doen minder herhalingen van de perfecte vorm dan om veel van iets te doen in de verkeerde vorm of houding. Laat iemand je zien indien nodig of werken in de voorkant van een spiegel, zodat u kunt uw formulier te controleren.
  • Stretch goed. Warm-up van uw lichaam voordat u besluit deel te nemen aan een intensieve training. Niet een koude spier te rekken, dus ga je gang en loop een beetje rond en slinger je armen. Na drie minuten warming-up, dat is de tijd om je spieren te strekken. Goed stretching voorkomt dat u blessures. Het helpt ook houden u flexibel.
  • Eet een goede en gezonde voeding. Je moet voldoende hoeveelheden van magere eiwitten, zodat je lichaam om nieuwe en gezonde spieren op te bouwen. Eet voedsel van goede kwaliteit hoog in anti-oxidanten, mineralen en vitaminen om ervoor te zorgen dat u het voeden van uw lichaam de beste brandstof mogelijk te maken. Blijf uit de buurt van zeer geraffineerde en bewerkte voedingsmiddelen, die geladen zijn met trans vetten, oliën, natrium, geraffineerde suiker en andere chemicaliën.
  • Hier krijg je een deep tissue massage. Een massage kan eigenschappen hebben genezing op je huid. Met behulp van de juiste oliën kan u ook helpen ontspannen voelen en te verlichten spierpijn en pijn. Ga naar het stoombad eerste of de sauna om te helpen los te maken van de spieren, dan krijg je een goed wrijven zodat de spanning weg te verlichten. Uw spieren zullen u dankbaar zijn.
  • Geef jezelf voldoende rust dagen. Laat je lichaam rust. Zelfs als je regelmatig traint, moet u laat uw spieren te herstellen en te herstellen in het bijzonder na een intensieve sessie. Als je dat niet doet, loopt u het risico van persoonlijk letsel. De constante slijtage van uw spieren en gewrichten behoefte aan een pauze zo nu en dan. Verander je routine, zodat u uit te werken verschillende spiergroepen per dag.


Hoe houdt u uw spieren gezond. Gebruik it or lose it.
Hoe houdt u uw spieren gezond. Gebruik it or lose it.

Zorg goed voor je spieren goed, zodat u kunt blijven alle activiteiten die je graag doet doen. U zult niet genieten van de waaier en de capaciteit van uw spieren tot u gewond raken en je verliest de mogelijkheid om het te gebruiken.