E2h

Hoe het versnellen van de schildklier

De schildklier speelt een zeer belangrijke rol in het lichaam

De schildklier speelt een zeer belangrijke rol in het lichaam. De schildklier is een klier die helpt bij het lichaam de productie van energie, alsmede bij het bevorderen van gezonde stofwisseling. Hierdoor moet schildklier worden behandeld zo spoedig mogelijk. Als uw schildklier niet goed werkt, zult u traagheid, een verlies van energie en eetlust, en zal slecht op hun gemak voelen. Hier zijn enkele tips over hoe je kunt de snelheid van uw schildklier.

  • Hormoon niveau controles. Allereerst, zorg ervoor dat u regelmatig hormoon controles te krijgen. De schildklier produceert bepaalde hormonen in het lichaam en de eenvoudigste manier om te bepalen of de schildklier behoren functioneert of niet door beoordeling van de hormoonbalans in het lichaam. Uw arts kan u specifiek controleren of de schildklier uitgescheiden hormonen en vast te stellen of er sprake is van gebreken of niet. Als je een familiegeschiedenis van schildklier problemen, moet je regelmatige controles zo vroeg bij het bereiken van je twintiger jaren.
  • Eet rechts. Zorg er vervolgens voor dat je voedsel die helpen bij de stofwisseling te eten. Sommige van de gemeenschappelijke voedsel dat geeft je dit effect zijn grapefruit en olijfolie. In plaats van gewone plantaardige olie voor het koken van je eten, in plaats daarvan voeg een beetje olijfolie. Niet alleen is olijfolie een stuk gezonder, maar het zal ook het verbeteren van de smaak in je eten. Probeer ook het eten van avocado's, wortelen en bananen te helpen een goede schildklierfunctie te bevorderen.
  • Vermijd thioglucosides. Goed eten gewoon niet bepaalde voedingsmiddelen toe te voegen aan uw dieet. Dit betekent ook dat je nodig hebt om sommige soorten voedsel uit uw dieet. Bijvoorbeeld, moet je broccoli, kool, en zelfs boerenkool te vermijden. Dit zijn groenten die rijk zijn aan thioglucosides. Hoewel groenten zijn meestal goed voor het lichaam, kan de hoge concentraties van thioglucosides in deze bijzondere groenten belemmering vormen voor de manier waarop het lichaam de hormonen die de schildklier produceert gebruikt.
  • Uit te oefenen. Een goede manier om uw schildklier te verbeteren is door te kijken naar het als een deel van een geheel. In plaats van alleen te focussen op uw schildklieren, nog wat oefenen en proberen om een ​​gezondere levensstijl. Revisie van uw levensstijl ten goede zal niet alleen geven u een strakker lichaam, maar zal ook van invloed op de verschillende individuele delen van uw lichaam, met inbegrip van uw schildklier?
  • Jodium supplement. Jodium is een van de fundamentele voedingsstoffen die uw schildklier nodig heeft om te kunnen functioneren. U kunt uw jodium door middel van zeevruchten, met name kelp en zeewier, maar als je geen toegang hebt tot zeevruchten, kunt u gewoon kiezen om gejodeerd zout te gebruiken in je eten. Gejodeerd zout is verkrijgbaar in bijna alle supermarkten.
  • Relax. Slot, zorg ervoor dat u voldoende rust en ontspanning te krijgen. Zelfs een persoon, die krijgt genoeg jodium, vermijdt thioglucosides, en probeert voldoende beweging zal zo nu en problemen met de schildklier als gevolg van overmatige stress te krijgen. Zorg ervoor dat je stress te minimaliseren om uw schildklier te verbeteren.


Hoe het versnellen van de schildklier. Hormoon niveau controles.
Hoe het versnellen van de schildklier. Hormoon niveau controles.

Het versnellen van uw trage schildklier is mogelijk door middel van deze eenvoudige stappen. Als uw problemen met de schildklier zeer acuut, maar moet u uw arts te raadplegen voor andere behandelingsopties.