E2h

Hoe het lichaam te doen voor het leven dieet als een veganist

Een veganist (die ook bekend staat als een strikt vegetarisch) is iemand die niet eet enig dier en zuivelproducten. Deze personen eten alleen groenten, noten en fruit. Wilt u een veganist te worden, zorg ervoor dat u zich volledig aan het. Het kan echt moeilijk op het eerste. Het zou ook nuttig zijn als u eerst uw arts te raadplegen voordat u begint met een groente dieet om redenen van veiligheid. Lees verder om meer te leren over hoe het lichaam te doen voor het leven dieet als een veganist.

  1. Het eerste ding dat je hoeft te doen is het kiezen van het beste programma dat geschikt is voor u en uw lichaam nodig heeft. U kunt dit doen door het kopen van een boek over dit. Het zal ook nuttig zijn als u de aanschaf van een dagboek om uw dagelijkse en wekelijkse te registreren. Neem een ​​foto van jezelf met elke hoek. Dit zal dienen als uw "voor" foto. Dit is niet echt een vereiste, maar op de lange termijn, het kan je zelf moreel en zelfvertrouwen als je de grote veranderingen. Ook kunt u dit gebruiken om de fitness wedstrijd in te voeren. Zorg ervoor dat u een echt goede "na" foto van jezelf!
  2. Ga naar de dichtstbijzijnde winkelcentrum, supermarkt, gezondheid winkel of uw favoriete supermarkt. Je moet voedsel dat uw dagelijkse maaltijd plannen volgt te kopen. Alle maaltijden moeten een portie grootte van de volgende: koolhydraten, eiwitten en groenten. Oliën, vooral onverzadigde nodig in twee dagelijkse maaltijden. Om met succes te bepalen of u krijgt de juiste maaltijd grootte, precies meten met uw gesloten vuist of met een dek van de kaart. U moet overwegen en factor dit in bij het doen van uw boodschappen. Je zou niet willen om eten te kopen in bulk.
  3. Begin met winkelen voor veganistische eiwitten. Op deze manier kunt u uw maaltijd plan om hen heen. Eten zoals tofu, tempe, getextureerde plantaardige eiwitten, vegetarische burgers en seitan zijn voorbeelden die u kunt gebruiken. Merken als Morningstar, Tofurky en Lightlife zijn prachtig met hun bevroren plantaardige producten. Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen. Ga experiment! Op deze manier zul je in staat om de beste maaltijd die bij jou zou passen en uw smaakpapillen te creëren.
  4. Niet omdat je op een veganistisch dieet betekent niet dat je niet toegestaan ​​om snacks te eten! Zolang het niet vlees, het is oke. Zorg ervoor dat je pas op voor het aantal calorieën en vet die je gaat inname. Overdrijf het niet! Nutritional gearomatiseerde dranken die komen in chocolade, vanille of aardbei zijn perfect voor een gezonde voeding als de uwe.
  5. Het is erg belangrijk dat u ervoor zorgen dat u een uitgebalanceerde maaltijd te creëren. Je moet nog complexe koolhydraten zoals pasta, maïs, havermout, bonen, wilde of bruine rijst, aardbeien en appels, aardappelen en dergelijke. Nogmaals, zorg ervoor dat je niet te overdrijven. Blijf bij een portie voor elk deel van de maaltijd, niets meer!
  6. Tot slot, het belangrijkste ding dat je moet onthouden is om te drinken ten minste acht tot tien glazen per dag. Geen excuses meer! Als je honger of heb je onbedwingbare trek, drink een glas water.

Hoe het lichaam te doen voor het leven dieet als een veganist. Het eerste ding dat je hoeft te doen is het kiezen van het beste programma dat geschikt is voor u en uw lichaam nodig heeft.
Hoe het lichaam te doen voor het leven dieet als een veganist. Het eerste ding dat je hoeft te doen is het kiezen van het beste programma dat geschikt is voor u en uw lichaam nodig heeft.

Zorgvuldig consequent de volgende stappen uit en je kunt nooit mis gaan. Zoals u verder te gaan met deze nieuwe dieet, zullen de dingen makkelijker. Veel succes!