E2h

Hoe een kind te behandelen met de griep

Influenza of meer algemeen bekend als griep wordt beschouwd als een van de meest voorkomende ziekten die kinderen over de hele wereld. In feite, de ziekte veroorzaakt meer schade aan een kind ten opzichte van een volwassene omdat een kind nog niet volledig ontwikkeld zijn immuunsysteem. Griep wordt veroorzaakt door een virus en meestal produceert symptomen zoals hoge koorts, keelpijn, droge hoest, ernstige spierpijn en pijn, vermoeidheid en verlies van eetlust. Er is geen werkelijke genezing voor de ziekte, maar er zijn een paar dingen die je kunt doen om de pijn te verlichten. Hier zijn enkele tips over hoe je een kind dat lijdt aan griep te behandelen.

  • Laat het kind rust. U moet uw kind energie te besparen, zodat zijn lichaam om te werken tegen het virus dat de ziekte veroorzaakt. Laat hem in bed blijven. Weiger om hem te laten bewegen te veel. Laat hem niet spelen rond voor deze warmt hem en dit veroorzaakt vermoeidheid. Indien mogelijk, laat hem binnen blijven. Laat uw kind het lichaam op natuurlijke wijze te herstellen.
  • Dien medicijnen over de toonbank. Aankoop over de toonbank medicijnen om te helpen de koorts, hoofd en lichaam-pijn te verminderen. Het nemen van medicatie zal helpen verlichten de symptomen en ongemak in verband met de griep, niet genezen van het virus. Het verlagen van de koorts zou helpen uitdroging te voorkomen en zou verminderen koude rillingen. Houd er rekening mee dat het beter is te laten de koorts op zijn beloop dan om medicatie in te nemen, omdat het in feite helpt het lichaam te vechten tegen de verwekker van influenza. Vermijd het drinken van aspirine, maar breng paracetamol of andere koorts verloopstukken om ongemak te verlichten.
  • Hydrate uw kind. Houd uw kind gehydrateerd door hem te laten drinken water, sappen en andere elektrolyten-rijke vloeistoffen. Deze vloeistoffen fungeren als diuretica, die eigenlijk vloeistof concentratie te verhogen in uw kind het lichaam helpen om hem te houden gehydrateerd. Vruchtensappen hebben extra vitaminen en voedingsstoffen die nodig zijn om te vechten tegen de griep. Vermijd het geven van uw kind melk.
  • Voeg meer vocht aan uw huis. Bij lage luchtvochtigheid, het influenzavirus woekert en gedijt. Dit is de voornaamste reden waarom het het beste om uw huis bevochtigen met behulp van kunstmatige warmte tijdens het winterseizoen. De vochtige lucht helpt ook ontlasten van het kind neus en andere neus, waardoor hij zich beter voelt en comfortabeler.
  • Onderdruk droge hoest en aan te moedigen een "productieve" een. Gebruik over de toonbank verlichting voor droge hoest. Bij de behandeling echter met hoesten met slijm, moedig uw kind om veel sap en water te drinken om te helpen houden los en gemakkelijk verdreven uit het lichaam. Het proces van hoesten van slijm betekent ook dat bacteriën permanent worden verdreven uit het systeem van het kind.


Hoe een kind te behandelen met de griep. Dien medicijnen over de toonbank.
Hoe een kind te behandelen met de griep. Dien medicijnen over de toonbank.

Als uw kind nog steeds dezelfde symptomen vertoont met geen tekenen van afname van de ernst, aarzel dan niet om het kind te brengen naar een erkende kinderarts. Hij medicijnen voorschrijven dat effectief zou vernietigen de oorzaak van de influenza. Denk ook aan het toedienen aan uw kind het griepvaccin elk jaar. Het vaccin helpt het verminderen van de incidentie van de infectie en de afname in ernst van de symptomen bij een infectie.