E2h

Hoe de zorg voor pijnlijke spieren

We meestal ervaren pijnlijke spieren na een inspannende work-out of lopen het grootste deel van de dag of zelfs zitten in de voorkant van een computer voor meer dan 8 uur per dag. Tijdens activiteiten worden spieren aan een stressniveau afhankelijk uitgebreide een activiteit. Wanneer de spanning wordt toegepast, je spieren dan nodig hebben om hun kracht te vergroten om te voldoen aan de vraag van uw lichaam. Als u pijn in uw spieren, betekent dit dat de drempelwaarde werd aangetast en dit zou de tijd om te zorgen voor hen. Er zijn een aantal manieren waarop u kunt verpleegkundige deze pijn dus lees verder en zich te ontdoen van de pijn:

Hoe de zorg voor pijnlijke spieren. Ga zitten en te verheffen.
Hoe de zorg voor pijnlijke spieren. Ga zitten en te verheffen.
  • Ga zitten en te verheffen. Als het pijnlijke gevoel is in het onderste deel van je lichaam in het bijzonder uw benen en voeten, zitten op een stevige ondergrond bij voorkeur een goede ergonomie stoel met een rugleuning. Verhoog je been iets omhoog om de druk op je voeten en benen te nemen. Dit laat je bloed stromen door gelijkmatig ook.
  • Hier krijg je een massage. Ook al is een massage is goed om pijnlijke spieren te verlichten, moet je niet overdrijven. Voordat masseren uw spieren, neem een verwarmings-pad en pas het toe op de pijnlijke spieren. Warmte losser sommige spierspasmen die optellen tot de pijn.
  • Knijp voorzichtig in uw schouders om wat spanning op je schouder spieren los, maar niet te hard knijpen. Knijpen te hard zou niet helpen neemt de spanning uit je spieren. Het zou leiden tot spierontsteking en dat betekent meer pijn!
  • Vraag een vriend om een beetje druk op je rug toe te voegen. Rugspieren meestal pijn als je zijn zittend op je bureau in de verkeerde positie. De juiste zithouding moet je onderrug rusten op de rugleuning van uw stoel en uw schouders ontspannen zijn. Uw computer scherm moet op ooghoogte om nekklachten te voorkomen.
  • Neem een ijsbad. Vul je bad met water en ijs. Geniet in het voor niet meer dan 15 minuten en niet blijven geweekt meer dan dat is belangrijk! De koude temperatuur comprimeert de ontsteking van uw spieren en na het toepassen van deze moet u onmiddellijk volgen met een verwarmingselement. De warmte zou dan het stimuleren van uw doorbloeding. Als u niet beschikt over een bad, kunt u gebruik maken van een koude pad of wikkel een paar ijsblokjes in een handdoek en houd het op je pijnlijke spieren.
  • Neem wat rust. Een van de eenvoudigste oplossingen om de zorg voor uw pijnlijke spieren zou zijn om wat rust te krijgen. Probeer inspannende oefeningen of het tillen van zware voorwerpen te vermijden voor zo lang als twee tot drie dagen. Dit zou je spieren de tijd om te genezen.
  • Neem een pijnstiller. Het nemen van een pil moet uw laatste redmiddel zijn. Het nemen van drugs is soms zeer verslavend omdat dit wekt een idee in je hoofd dat het een snelle oplossing. Wees ervan bewust dat je moet de andere methoden van de zorg voor uw pijn doen voordat popping in die aspirine.

Vergeet niet dat tijdens uw genezingsproces

Vergeet niet dat tijdens uw genezingsproces, moet u voldoende vocht en te hydrateren. Eet meer eiwit en calcium verrijkte voedingsmiddelen op te bouwen uw noodzakelijke eiwitten en sterkte van de botten. U moet helpen uw lichaam aan te passen en het voorkomen van toekomstige pijn door regelmatig te oefenen.