E2h

Hoe de zorg voor patiënten met gedragsstoornissen

Patiënten met gedragsstoornissen moeten de juiste zorg en behandeling

Patiënten met gedragsstoornissen moeten de juiste zorg en behandeling. Gedragsstoornissen kunnen psychische problemen met een focus op gedrag dat zowel emotionele problemen te bepalen en op te bouwen sociale problemen bij jongeren en kinderen. Een veel voorkomende gedragsstoornis bij kinderen is ADHD of aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit. De symptomen verschijnen voor de leeftijd van zeven, zoals hyperactiviteit, roekeloosheid en onoplettendheid. Volgens studies, is er geen duidelijke oorzaak van aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit. Anderzijds kunnen er verschillende factoren die bijdragen aan aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit. Afgezien van aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit, zijn er andere vormen van gedragsstoornissen, en patiënten die lijden aan deze moeten worden gegeven de juiste aandacht en medicatie.

Hoe de zorg voor patiënten met gedragsstoornissen? Hier zijn enkele nuttige tips:

Hoe de zorg voor patiënten met gedragsstoornissen. Patiënten met een psychotische stoornis moeten worden aangemoedigd om deel te nemen aan doordachte activiteiten.
Hoe de zorg voor patiënten met gedragsstoornissen. Patiënten met een psychotische stoornis moeten worden aangemoedigd om deel te nemen aan doordachte activiteiten.

 1. Patiënten met een psychotische stoornis moeten worden aangemoedigd om deel te nemen aan doordachte activiteiten. Als de patiënt niet kan spreken, praten met hem eens om een ​​dag of wandelen met hem twee keer kan hem geliefd voelen en om gaf. Zij hebben behoefte aan speciale zorg en aandacht van mensen zoals u.
 2. Raadpleeg de patiënt voor psychiatrisch onderzoek. Regelmatige check-up is zeer aan te bevelen voor patiënten met gedragsstoornissen, zodat de arts kan de juiste medicatie voor hem zorgen.
 3. Houd een oogje op eten van de patiënt en de eliminatie routines. Zorg er altijd voor dat hij de juiste soort voedsel op tijd eten.
 4. Zorg er altijd voor zijn veiligheid. Hou hem tegen gevaren zoals elektrische apparaten, scherpe voorwerpen en dergelijke.
 5. Hou hem in contact met de werkelijkheid door te bellen met zijn echte naam, met hem te praten, en uit te leggen aan hem waar hij nu is.
 6. Blijf uit de buurt van het maken van tijd toezeggingen, want het zal alleen maar teleurstellen de patiënt.
 7. Toezicht houden op antipsychotische geneesmiddelen. Als hij uit de hand, om hem naar een psychiatrische inrichting kan helpen.
 8. Patiënten met agressief gedrag moeten worden aangemoedigd om kalm te blijven en rustig. Verplaats hem naar een rustige kamer weg te houden van de stressvolle omgeving.
 9. Als de patiënt maakt agressief waarschuwingen, oprecht neem hem. Doe je best om de patiënt te kalmeren. Als hij niet meer onder controle, het beheer van antipsychotica.
 10. Zorg er altijd voor hem het gevoel dat hij veilig is. Bied informatie over wat er gebeurt om hem heen.
 11. Patiënten met ADHD of aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit nodig stimulerende medicatie, het meest vooral voorgeschreven amfetaminen en methylfenidaat hydrochloride voor adolescenten.
 12. Huur een gekwalificeerde psychiatrische conciërge voor u en de patiënt te helpen.
 13. Voeren counseling. Het kan de patiënt helpen herstellen van stress en depressie.
 14. Vermijd het gebruik van handboeien, nightsticks en andere hulpmiddelen die de patiënt kan angst aan te jagen. Maak de omgeving zo harmonieus mogelijk.
 15. Prijs de patiënt meteen voor goede prestaties en gedrag.
 16. Geef de patiënt liefde en respect, zoals je altijd te geven aan andere individuen.

Patiënten

Patiënten, in het bijzonder kinderen, met gedragsstoornissen moet worden gegeven de juiste zorg en medicatie. Ze lopen het risico voor psychische problemen en zelfs zelfmoord. Laat je niet van deze kinderen lijden. Het zoeken naar medische hulp wordt ten zeerste aanbevolen.